"Първата дама" започва по Нова ТВ

 

Дизайнер и музикална звезда в главните роли

 

 

Бизнес дама, риалити звезда и дизайнер от Колумбия – всичко това се отнася за Карина Крус, главната актриса в най-новата поредица в ефира на Нова ТВ – "Първата дама". Премиерният колумбийски сериал разказва една модерна история за любовта и целите в живота, видени през погледа на младо момиче. Зрителите на Нова ТВ могат да следят епизодите всеки делничен ден от 15.00 часа. 

 

 

В родината си актрисата Карина Крус става популярна изключително бързо – за първи път тя прави впечатление на публиката с участието си в успешно риалити шоу. След това дава началото на своя линия дрехи, като бизнесът ѝ се разраства чак до Мексико и Еквадор. Героинята ѝ в "Първата дама" – Палома, е също толкова амбициозна и решителна като самата Карина. В колумбийската поредица тя влиза в ролята на младо момиче, чиято голяма мечта е да стане първа дама на Колумбия – цел, която преследва толкова упорито, че понякога дори излиза извън границите на морала.

 

 

 

 

Чети и: Саня Армутлиева става съдия в X Factor

 

 

В главната мъжка роля влиза актьорът Кристиян Мейер. Интересното около него е, че той е едновременно популярен като актьор и като музикален изпълнител. Двойно платинен албум и поредица покорени класации са част от успехите на Кристиян извън киното. Много преди да стане част от сериала, той е изключително известен в Латинска Америка, където създава хитова перуанска алтърнатив-рок група. След разпада на бандата обаче, продължава да развива своята самостоятелна кариера, като част от синглите му заемат първо място в почти всички радио чартове в Перу.

 

 

В "Първата дама" зрителите ще видят и други колумбийски звезди като Кати Саенс, Хавиер Хатин и Паула Барето. 

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV