Премиера: Невероятният мистър Гудуин

 

По Viasat Explorer през септември

 

 

 

Телевизионният екран вероятно не може да бъде зареден с повече адреналин: запознайте се с безразсъдно смелия, изключителния Джонатан Гудуин! В тази нова поредица – Невероятният мистър Гудуин – ще видите мистър Гудуин да се катери по сгради – без никаква екипировка – в стил Спайдърмен, представяйки животoзастрашаващи изпълнения – в повечето случаи излагайки живота си на риск в името на забавлението. Това е едно изумително, спиращо дъха зрелище, което не бива да пропускате!

 

 

Джонатан Гудуин е ескейполог от ново поколение – способен да се измъкне от всяко невъзможно положение – и професионалист в справянето с опасностите, който се поставя в най-екстремните ситуации и успява да избегне смъртта, като всеки път ви оставя изумени. Невъзможното е само едно предизвикателство за Джонатан Гудуин – а тази невероятна поредица ще ви накара да притаите дъх, докато той наподобява героите от своето детство, великите американски представления и комиксите, представяйки своите уникални по вида си изпълнения по улиците на Великобритания и САЩ.

 

 

 

 

Той се заема да осъществи невероятни постижения на нечовешка смелост, ловкост и физическа сила. Катери се по фасадите на сгради, улавя стрели и стреля с пушка със завързани очи пред зашеметените наблюдатели. А освен че ще видим самите изпълнения в пълния им блясък, ние ще станем свидетели и на изключителните процеси, през които Гудуин преминава зад кулисите, докато се подготвя усилено за представленията си, много от които се изпълняват за първи път в света.

 

 

Чети и: Ани Цолова и Виктор Николаев отиват в Нова

 

 

Необичайният професионален избор на Джонатан е вдъхновен от една книга за Хари Худини, която той прочита на седем годишна възраст. От този момент нататък той не спира да отключва ключалки и да се завързва и освобождава!

 

 

Невероятният мистър Гудуин – Всяка сряда, 25 септември – 23 октомври, от 22:00 ч. по Viasat Explorer.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV