Анджелина Джоли играе Господарка на злото

 

Триизмереното фентъзи ще излезе по кината следващото лято

 

 

На най-голямото фен събитие на Disney - D23, Анджелина Джоли представи пред многобройна публика първите кадри от приключенското фентъзи "Господарка на злото". В продукцията, която излиза по кината през юли 2014 г., ще видим неразказаната история на  най-емблематичната злосторница на Disney – феята орисница Злодеида от класическата анимация от 1959 г. "Спящата красавица".

 

 

"Тук съм да представя на феновете "Господарка на злото" и се надявам нейните почитатели да харесат филма, тъй като самата аз от малка имам симпатии към тази героиня. Искахме да я представим правилно, да продължим наследството на класическата анимация и се надявам да сме успели".

 

 

С искряща усмивка майката на шест деца споделя едно от личните предизвикателства, пред които се е изправила при изграждането на образа на отрицателната героиня: "Бях много развълнувана, но и много притеснена да играя за тази аудитория - децата, които се срещат със Злодеида за първи път. Работя със страхотен екип, с който вярвам, че успяхме да създадем различен и очарователен свят, в който искахме да сме сигурни, че ще присъстват и прелестните, фантастични елементи, характерни за филмите на Disney - като красотата и елегантността на Аврора, която Ел Фанинг изигра великолепно. В същото време, главната героиня е отрицателен персонаж, затова трябваше да бъде малко по-секси и подмолна. Трябваше да намерим баланса и това беше най-голямото ни предизвикателство.“

 

 

 

 

В "Господарка на злото" Злодеида е красива и невинна млада жена с прекрасни черни крила, която води идиличен  живот в мирно горско кралство, до деня, в който  армия  човеци нахлува и заплашва хармонията на страната ѝ. Злодеида се изправя като най-яростната защитничка на земите си, но става жертва на безмилостно предателство, което започва да превръща чистото ѝ сърце в камък. Решена да отмъсти, тя подхваща епична битка с краля на човеците и проклина новородената му дъщеричка Аврора. Детето расте и Злодеида разбира, че Аврора държи ключа към мира в кралството, а също и към истинското щастие за самата нея.

 

 

Освен Анджелина Джоли, във филма главни роли имат познатият от "Сектор 9" и "Елизиум" Шарлто Копли и младата, но вече утвърдена актриса Ел Фанинг ("Странният случай с Бенджамин Бътън", "Супер 8"). Другите актьори от екипа са Сам Райли ("По пътя"), Имелда Стонтън (кинопоредицата "Хари Потър"), Миранда Ричардсън ("Фантомът на операта", "Хари Потър"), Джуно Темпъл ("Тримата мускетари", "Черният рицар: Възраждане") и др.

 

 

Чети и: Премиера: Невероятният мистър Гудуин

 

 

Освен актьорския състав и екипът на продукция не оставя съмнение, че през лятото на 2014 г. ни очаква вълнуващо приключение и визуално пиршество. Продуцент на "Господарката на злото"  е  Джо Рот, в чиято филмография са емблематичните продукции "Алиса в страната на чудесата", "Снежанка и ловецът" и "Оз: Великият и могъщият". Филмът е режисьорски дебют за Робърт Стромбърг, който е бил дизайнер по продукцията на "Аватар", "Алиса в страната на чудесата" и "Оз: Великият и могъщият". Той е работил върху визуалните ефекти на още десетки мегапродукции, сред които "2012", "Игрите на глада" и "Животът на Пи".

 

 

"Господарката на злото" излиза на 4 юли 2014 г., в кината на 3D.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV