Впечатляващ нов трелър на "47 Ронини"

 

Филмът излиза в края на тази година

 

 

След дебюта на първия трейлър към приключенския 3D екшън 47 Ронини, Юнивърсал дава нов поглед към мащабната продукция, която обещава да се превърне в едно от най-зрелищните кинозаглавия на 2013 г. Студиото представи второ видео към филма, което открехва още малко вратата към света на безстрашните ронини, решени да се преборят за честта и бъдещето на своя народ. Вече са налице и първите официални кадри към продукцията, които показват главния герой в адаптацията на древната японска легенда – Киану Рийвс в ролята на прокудения самурай Кай.

 

 

 

 

Съчетание между исторически факти и художествена измислица, 47 Ронини предава на голям екран една от най-широко интерпретираните японски легенди.

 

 

Силният емоционален заряд на сюжета е допълнен от зрелищни 3D визуални ефекти, които разкриват разноликите лица на злото, въплътено в страховити същества, готови да прекосят без колебание „реки от кръв и планини от трупове“. В колоритната вселена на епичния приключенски екшън на голям екран 47 воини ще се изправят срещу стихията на митични създания, сред които вещици, зверове и чудовищни създания. Поотделно те са безпризорни самураи. Заедно са непобедима армия, готова да докаже силата на човешкия дух и воля в една неравна битка за справедливост.

 

 

След като коварен феодал убива господаря им и завладява земите им, 47 самураи без водач поемат по пътя на отмъщението и се заклеват да върнат честта на народа си. Прогонени от домовете си и разпръснати надлъж и нашир, смелите ронини търсят помощта на Кай – мелез, който тe самите са обрекли на заточение. Така поробеният изгнаник става тяхното най-страшно оръжие. Той ще се превърне в герой, вдъхновил шепата бунтовници да превземат вечността.

 

 

Чети и: Първо издание на Sofia Biting Docs

 

 

Филмът "47 Ронини" е дело на режисьора Карл Ринч („Дарбата“), а продуценти са Памела Абди („Самоличност на аванта”) и Ерик Маклауд („Мистър и мисис Смит”, поредицата „Остин Пауърс”). Редом до Киану Рийвс („Матрицата”) на голям екран застават японските актьори  Ринко Кикучи („Огненият пръстен”), Хироюки Санада („Час Пик 3”), Кари-Хироюки Тагава („Планетата на маймуните”), Таданобу Асава („ТОР: Богът на гръмотевиците”) и Того Игава („Мемоарите на една гейша”, „Последният самурай”).

 

 

"47 Ронини" идва на 3D в кината у нас едновременно със световната си премиера на 27 декември.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV