"Опасни тайни" сезон 2 започва по bTV

 

Драмата е вдъхновена от едноименния роман на Сара Шепърд

 

 

Вторият сезон на хитовата телевизионна драма "Опасни тайни" ще направи премиерата си в българския телевизионен ефир на 26 август от 21:00 часа по bTV.

 

 

Сагата за близначките Ема и Сътън продължава с още повече изненади, тайни и лъжи. Наскоро откритата биологична майка на момичетата – Ребека, насърчава плановете на Сътън за семейство Мърсър. Ема става все по-близка с Тайър Рибак (в ролята Кристиан Александър), въпреки че е привлечена от Итън. Той от своя страна започва да оправя отношенията си със Сътън. А Тед крие още много тайни, докато Кристин се бори да приеме историята му с Ребека.

 

 

Във втори сезон на "Опасни тайни" зрителите на bTV ще видят много гост звезди, сред които Адриан Пасдар в ролята на Алек Рибак - бащата на  Мадс и Тайър и окръжен прокурор. Той излежава присъда за убийството на съученика на Сътън и Мадс – Дерек. Тайър Кристофър (General Hospital) влиза в ролята на братът на Итън – Дан Уайтхорс, скептичен полицай, който все още разследва убийството на Дерек, дори след като Алек влиза зад решетките. В града ще се появи и още един нов персонаж в лицето на  Раян Ротман (90210, Gigantic) в ролята на Джордан.

 

 

 

 

Чети и: Впечатляващ нов трелър на "47 Ронини"

 

 

Телевизионната драма "Опасни тайни" е вдъхновена от едноименния роман на Сара Шепърд, автор и на хитовата поредица "Сладки малки лъжкини". Поредицата е продуцирана от Чаръз Прат, Лесли Моргенщайн, Джина Джироламо и Фред Гърбър. В главните роли зрителите на bTV ще видят Александра Чандо, Кирстен Проут, Блеър Редфорд, Анди Бъкли, Тайлър Кристофър, Али Гонино, Алис Гречън, Шарън Пиер-Луис, Хелън Слейтър, Крисчън Аликзандър и др.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV