bTV пуска кулинарно шоу

 

Силвена Роу ще готви със звездите

 

 

Остават броени седмици до старта на есенния сезон на bTV, който ще изненада зрителите с цели 5 нови праймтаймови предавания! Един от гвоздеите в програмата е кулинарното шоу "Щипка сол" със световноизвестния топ-готвач Силвена Роу.

 

 

За първи път в националния ефир зрителите реално ще участват предаването със собствените си кулинарни умения. Всеки любител на добрия вкус ще може да покаже на какво е способен в кухнята чрез директна Skype връзка в ефир. Силвена ще наблюдава любителите готвачи от студиото си, в което ще ѝ гостуват любими лица от публичното пространство.

 

 

 

Във всяко издание на "Щипка сол" зрителите ще трябва да приготвят тристепенно меню за четирима. В добрата компания на своя гост и публиката Силвена Роу ще показва интересни и полезни трикове, които улесняват приготвянето на ястията.

 

 

Чети и: "Преди обед" се връща от ваканция

 

 

Рецептите ще бъдат предварително публикувани онлайн, а крайният резултат от тях гарантирано ще носи удовлетворение с идеалната комбинация между лесно изпълнение и истинска оригиналност. "Щипка сол" ще покаже на зрителите как да се забавляват докато приготвят перфектната вечеря за своите приятели, използвайки само продукти, достъпни във всеки супермаркет.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV