"Дърти хлапета 2" идват на 6 септември

 

След 10 години те са отново заедно

 

 

След като се мести със смемейството си в родния град, Лени (Адам Сандлър) установява, че понякога няма оттърване от откачалките след пoредица близки срещи със старото и новото поколение местни хулигани, шизофренични автобусни шофьори, почерпени ченгета на ски и 400 костюмирани купонджии. 

 

 

Кълъмбия Пикчърс представя режисираната от Денис Дюган продукция на  Хепи Медисън, "Дърти хлапета 2". Продуценти на филма са Адам Сандлър и Джак Джарапуто. Сценарият е дело на Фред Улф, Адам Сандлър и Тим Хърлихи.

 

 

 

 

През 2010 "Дърти Хлапета" разби бокс офис класацията като отбелязва приходи в размер на 260 милиона, което го превърна в най-успешния филм в дългогодишната кариера на Адам Сандлър. Оказва се, че актьорът е не по-малко популярен в чужбина, където филмът реализира 100 милиона приходи.

 

 

И така, след повече от 10 години комедийни блокбастъри, Адам Сандлър прави нещо което никога преди не се е случвало – поредица. Режисьорът Денис Дюган който работи девета по ред продукция с него, отбелязва: "Вълнуващо е да съберем всички заедно. Всички герои и взаимоотношения бяха толкова дълбоки и забавни, че бяхме сигурни, че ще има какво още да разкажем за тях. Чувството е като да навестиш стар приятел".

 

 

"Беше като надиграване", споделя Крис Рок за повторното събиране на актьорския екип. "Исках да съм по-забавен от Спейд, Спейд искаше да е по-забавен от Кевин, а Кевин искаше на свой ред да е по-забавен от Адам. Неможеш да се спреш ако си комик. Позитивната страна на нещата, според мен, е че всички заедно ставахме по-забавни".

 

 

 

 

Чети и: Времето, което промени света

 

 

За снимките на "Дърти хлапета 2", екипът отново се установява в северен Масачузетс, където е заснет и първият филм. Създателите на филма избират градовете Марбълхед и Суомпскот за декори на град Стантън, Кънектикът.

 

 

"Дърти хлапета 2" тръгва по кината в България на 6 септември.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV