Предстояща премиера: Кери

 

Екипът на филма открехва още малко вратата към зловещия свят от новата екранизация по Стивън Кинг

 

 

Две от най-атрактивните женски имена в списъка с холивудски актриси споделят любопитни подробности около участието си във внушителната екранизация на бестселъра Кери по Стивън Кинг.

 

 

 

 

Джулиан Мур и Клоуи Грейс Мориц са в центъра на смразяващия психотрилър, който ще завладее киносалоните тази есен. Нов поглед към зловещата вселена на семейство Уайт дава второто видео към продукцията, което разкрива част от най-впечатляващите сцени от филма. Огнени стихии, мощни експлозии и зрелищни телекинетични ефекти ще разтърсят зрителите пред големия екран, осмелили се да се докоснат до света на две жени, отхвърлени от обществото заради неспособността им да се впишат в неговите норми и изисквания.

 

 

Джулиан Мур, която се спряга като една от потенциалните актриси за участие в третия и четвъртия филм от поредицата "Игрите на глада", влиза в ролята на самотна фанатична майка, обсебена от религиозни мисли и ограничения.

 

 

За филма и героинята си Маргарет Уайт, която пресъздава в Кери, пред Entertainment Weekly тя коментира: "Това е жена с очевидно психично разстройство. Най-тъжното в случая според мен е, че заради тази болест едно невинно дете е в плен на човек със сериозно заболяване. И тук на преден план излиза връзката между майка и дъщеря. Искахме да покажем тази връзка като максимално значима, независимо че е ужасна и разрушителна".

 

 

 

 

Другата звездна дама в продукцията – младата и талантлива Клоуи Грейс Мориц – признава в интервю за списание Nylon, че участието в "Кери" е едно от най-хубавите преживявания в живота ѝ: "Постарах се да играя по начин, който никога досега не съм опитвала. Аз съм от онзи тип актьори, които обикновено много бързо излизат от състояние, след като са играли в сцена, в която са плакали и дори се смея и шегувам. Но в "Кери" опитах да остана в образ и да съм в мрачно настроение през цялото време", коментира Клоуи. "Докато течаха снимките с режисьора и актьорите, бях Кери през цялото време. Това беше едно от най-хубавите преживявания в живота ми, но също така и едно от най-мрачните. Страх ме е да видя филма, защото в него съм по-уязвима от когато и да било".

 

 

"Кери" е адаптация на класическата хорър история за живота на Кери Уайт – скромно момиче, отхвърлено от връстниците си, което живее с  дълбоко религиозната си майка. След като е жестоко унизена на училищния бал, Кери започва да упражнява терор в градчето, в което живее, с помощта на телекинетичните си способности.

 

 

 

 

Чети и: "Дърти хлапета 2" идват на 6 септември

 

 

Филмът е под режисурата на Кимбърли Пиърс ("Момчетата не плачат"), а сценарият е поверен на Роберто Агире-Сакаса (сериалът "Клуб "Веселие"). В лентата участват още Джуди Гриър (сериалите "Двама мъже и половина" и "Как се запознах с майка ви"), Габриел Уайлд ("Тримата мускетари"), Порша Дабълдей ("Бунт на младостта", "Legend of the mummy"), Аксел Ръсел ("Хроники") и Синтия Престън (сериала "Колеги гадняри").

 

 

"Кери" ще излезе в кината у нас едновременно със световната си премиера на 18 октомври тази година.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV