24kitchen снима в България

 

Екипът на "Домашни рецепти с Йоли" работи в Тетевенския балкан

 

 

 Българското предаване "Домашни рецепти с Йоли" ще радва зрителите на  24Kitchen от октомври. Кулинарният канал отново се довери на Йоланта Делибозова – Йоли, но с различна концепция, променена визия и нов продуцентски екип.

 

 

„Домашни рецепти с Йоли“ представя свежа, прясно приготвена храна – домашно гъбено брашно и песто от червени домати, тетевенска саламура, пъстърва с билки на жар и т.н. Използвани са както традиционни български рецепти,  така и интерпретации на ястия от цял свят. Обединява ги това, че се приготвят с продукти според сезона, от близката градина или местния магазин.

 

 

"Домашни рецепти с Йоли" се снима в Тетевенския балкан. Бягството от града, дори за ден, връщането към естествените продукти и експериментите в кухнята са в пълна хармония с визията на канала –  "Готви умно. Живей по-добре". 

 

 

 

 

"Обичам да експериментирам… Дойдохме тук, в планината, защото природата е щедра, продуктите са истински и храненето е удоволствие", споделя Йоли. Чаровната блогърка ще готви и по рецепти на зрителите. Над 130 мъже и жени са състезаваха, за да видят предложенията си по 24Kitchen.

 

 

Чети и: bTV ще прави скрита камера

 

 

Поредицата ще се излъчва в България,  Сърбия, Словения, Хърватска и др. Балкански страни, където Йоли вече е познато и любимо телевизионно присъствие. Професионалният музикант и запален кулинар – Йоли, бе едно от  българските лица на аржентинския лайфстайл канал Utilisima, представляван у нас от FOX International Channels. След като каналът бе спрян от разпространение в Европа, заради многобройните си фенове, предаването “Йолисима” стана част от програмата на 24Kitchen.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV