"Фамилята" се звръща със сезон 2

 

Новите серии ще се излъчват тази есен по bTV

 

 

Хитовата драма "Фамилията" се завръща в ефира на bTV с още повече екшън, напрежение и неочаквани разкрития. Любимите на зрителите персонажи ще разкрият истинските си лица и ще изненадат с ролята си в заплетените сюжетни линии.

 

 

Във втория сезон на сериала Борис Арнаудов ще даде публична заявка за влизането си в политиката. Тази крачка ще го направи почти неуязвим за враговете му, или поне за тези, извън семейството. По пътя към властта героят на Стефан Данаилов ще изиска подкрепата на близките си до степен, ограничаваща личните им свободи. А когато напрежението ескалира, узурпаторите ще излязат на повърхността.

 

 

Чети и: 24kitchen снима в България

 

 

Междувременно, с огромен риск за живота си Стефан Марков ще избяга от собствения си капан, благодарение на намесата на тайнствения си приятел. Но опасната ситуация няма да го пречупи и той ще продължи да търси нишките към събитията с Ива. Постоянството ще му се отблагодари и в новите епизоди на „Фамилията” журналистът ще разкрие обстоятелствата около изчезването на голямата му любов. Дали обаче ще успее да я върне в живота си, зрителите ще разберат тази есен по bTV.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV