"X Factor България има великолепно жури"

 

Джордж Левендис гостува у нас по покана на Саня Армутлиева

 

 

"X Factor България има наистина великолепно жури" – това каза човекът "X Factor", Джордж Левендис. Той е шеф на Syco International и отговаря за бизнеса на X Factor в цял свят. Левендис е дясната ръка и най-довереният човек на създателя на формата Саймън Кауъл и като такъв, стои зад успеха на One Direction, Леона Луис, Оли Мърс и Джеймс Артър. Работил е още със световни музикални звезди като Бионсе, Джъстин Тимбърлейк, Пинк, Шакира, Foo Fighters, Kings of Leon, Сантана и Ъшър. Той пристигна в България, за да оценява талантите в X Factor и за да помогне в избора на новата музикална звезда на България.

 

 

Левендис не скри първите си впечатления от кандидатите, които е видял до този момент от прослушванията. Според него, нивото на претендентите е изключително високо. "В момента X Factor Великобритания навлиза в своя юбилеен десети сезон. Екипът на X Factor България има амбицията да направи втория сезон на шоуто изключително бляскаво и впечатляващо. Познавайки него, а вече и журито и тяхната работа досега, вярвам, че ще успеят да го постигнат", сподели още той.

 

 

 

 

Джордж Левендис пристига у нас по покана на Саня Армутлиева – именно той ще бъде нейният специален гост в поредния етап на шоуто – къщите на съдиите. Още днес Левендис ще влезе в съдийската къща, за да ѝ помогне да избере най-добрите, които да продължат напред в музикалната надпревара. Какъв обаче ще бъде неговият избор и как ще оцени талантите, стигнали до този изключително важен етап, ще разберем със старта на X Factor, който ще бъде белязан два пъти от цифрата 9 – музикално шоу №1 в света ще започне на 9 септември от 9 часа вечерта по Нова ТВ.

 

 

Специален гост на един от най-важните етапи в шоуто – къщите на съдиите, Левендис вече 22 години е едно от най-утвърдените и доказали се имена в телевизионния и музикален бизнес. Работил е в Ню Йорк, Лондон, Сидни, Атина и Йоханесбург и познава в детайли световния музикален бизнес и спецификите му в различните части на света. Бил е старши вицепрезидент на Sony BMG Global Marketing и като такъв е ръководил глобалните кампании на световни звезди като Бионсе, Джъстин Тимбърлейк, Пинк, Шакира, Foo Fighters, Kings of Leon, Леона Луис, Сантана и Ъшър. В продължение на няколко сезона е бил и съдия в гръцкото издание на X Factor, както и част от предаването Star Academy.

 

 

Чети и: 24kitchen снима в България

 

 

Как Джордж Левендис ще помогне на Саня Армутлиева при избора на новите музикални таланти на България? Ще открие ли в някой от тях потенциал за световна кариера? Ще разберем във втория сезон на X Factor – от 9 септември, 21.00 ч. по Нова ТВ. 

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV