"Новите съседи" разсмиват по bTV Comedy

 

Премиерата е на 2 септември

 

 

Свежата и нестандартна испанска комедия "Новите съседи" стартира в ефира на bTV Comedy от 2 септември, всеки делничен ден от 22.00 часа. Зад продукцията, която е премиера за Българския ефир, стоят продуцентите и сценаристите на хитовия сред родната публика сериал "Щурите съседи", който разказва за абсурдните и забавни случки от ежедневието на обитателите  на една жилищна кооперация. Голяма част от същия актьорски състав ще забавлява зрителите и на "Новите съседи", но в нови роли, нова кооперация и с нова доза хумор.

 

 

Сериалът е базиран на проблемите и сложните взаимоотношения между съседите от "луксозна" според рекламите си жилищна сграда, която съвсем не се оказва това, което всички са си представяли. На пръв поглед това е съвсем нормална група хора. Всеки един от съседите обаче допринася със своите странности за сложните взаимоотношения в кооперацията. До единодушие по всякакви междуетажни въпроси никога не се стига, а това е сигурна рецепта за конфузни моменти и много смях. Всичко започва с пристигането на новодомците в сградата, а разнообразието на герои и характери е повече от богато.

 

 

Героите:

 

 

В таванското помещение апартамент А намираме братята Ариас - Серхио (Адриан Коядо) и Хоакин (Гийермо Ортега), които далеч не приличат един на друг. Серхио е актьор по професия и истински плейбой по природа, който се е опитал да пробие с играта си в чужбина, но след неуспешен опит се връща да се грижи за сина си и в момента е безработен. Хоакин пък е агент по недвижими имоти и истински работохолик, а по природа – безнадежден романтик.

 

 

 

 

В тавански апартамент В живеят програмистът Хавиер (Антонио Пагудо) и съпругата му Лола (Макарена Гомес). Хави е първият домоуправител, а това води при него безброй нестандартни оплаквания от неговите съседи, сред които са и родителите му Висенете (Рикардо Аройо) и Грегория (Беатрис Карвахал) от апартамент 2В. Те са двойка черногледи и сприхави пенсионери, които винаги намират повод за недоволство.

 

 

 

 

Съседите им по етаж от 2А са Амадор (Пабло Чапея) и съпругата Маите (Ева Исанта) заедно с трите им деца, а тяхното жилище е една истинска пълна къща. Маите има още един син от Серхио (таванско помещение А). В апартамент 2С пък живее мистериозен обитател, чиято самоличност за момента е напълно неизвестна.

 

 

Етаж по-надолу в 1А намираме Кристина (Малена Алтерио), която наскоро е била изоставена от годеника си заради друга жена броени дни преди сватбата. Неин съквартирант пък е хомосексуалният кубинец Силвио (Роберто Сан Мартин), който често се представя за гадже на Кристина.

 

 

Съсед на етажа им е магазинерът Лео (Луис Мигел Сеги) от 1В, който живее сам и е истински досадник, но сам себе си смята за приветлив и общителен. Лео има връзки с няколко от съседките си, включително и Кристина. В 1С пък са рибният търговец Антонио (Жорди Санчес) и съпругата му Берта (Натали Сесеня).

 

 

 

 

На приземния етаж в апартамент А са едни от най-колоритните обитателки на кооперацията - Исаскун (Мариви Билбао) и Мари Тере (Хема Куерво). Двете приятелки са взривоопасна комбинация, като Исаксун обижда всеки, който мине покрай нея, а Мари Тере и помага да „сплашат” останалите съседи.

 

 

В апартамента до тях на приземния етаж са Енрике (Хосе Луис Хил) и жена му Арасели (Исабел Ордас). Енрике е общински съветник а жена му работи във фризьорския салон на същия етаж. Двамата заедно се виждат в чудо с проблемния си син Франсиско (Едуардо Гарсия).

 

 

 

 

В последното помещение на приземния етаж, сякаш за да се запълни картинката, се намира и офиса на строителна фирма, където работят Ракел (Ванеса Ромеро), Ерик (Елио Гонсалес) и Хоакин от тавански апартамент А. Ракел пък е представител на фирмата, която търгува с апартаменти в забавния жилищен комплекс.

 

 

Чети и: "Престъпления без граници" ще се снима и у нас

 

 

Точно в традициите на испанската комедия отношенията между героите често са сложни и обтегнати, а веселите моменти се появяват зад всеки ъгъл на пренаселената сграда. Разнообразните шеги в „Новите съседи” могат да предложат за всеки по нещо, а смехът от сърце е гарантиран.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV