Sex, лъжи и TV в ефира на TV7

 

Любен Дилов-син смесва действителни лица и ситуации с измислени сюжети в първия по рода си сериал

 

 

През септември в ефира на TV7 стартира първият сериал от типа скриптед риалити, правен в България – Sex, Лъжи & TV: 8 дни в седмицата. Идеен двигател на проекта е известният телевизионер и лице на предаването на TV7 "Пуснете водата" Любен Дилов-син.

 

 

В продукцията участват едни от най-успешните и обичани актьори в България, както и редица изгряващи таланти – Юрий Ангелов, Димо Алексиев, Димитър Баненкин, Стефания Колева, Биляна Петринска, Аня Пенчева, Искра Донова, Евелин Колева, Марина Кискинова, Антон Григоров и мн. други. С роли или като самите себе си в сериала участват и много от известните лица на България, както и успешни и любими журналисти от ефира на TV7 и NEWS7 – Валентина Войкова, Уляна Чан, Христо и Мика Стоичкови, Надя Иванова, Бориса Тютюнджиева, Мис България 2013 Нанси Карабойчева, Славена Вътова.

 

 

Тепърва ще станат известни още от гост-звездите в поредицата. Сезонът е от 24 епизода и ще се излъчва в праймтайм.

 

 

"Sex, Лъжи & TV: 8 дни в седмицата" е първият сериал, който смесва действителни лица и ситуации с измислени сюжети. В него зрителите могат да очакват да видят Бориса Тютюнджиева да играе измислена роля, а Стоичков и дъщеря му Мика – самите себе си. Измислени герои попадат в реални ситуации, в които участниците не разбират, че се снима филм. И обратното – реални герои са потопени в специално създадени за тях реалности, където са принудени да "играят себе си".

 

 

Историята в "Sex, Лъжи & TV: 8 дни в седмицата" започва с враждата между две конкурентни телевизии. Едната е изградена върху липсата на морал и журналистическа етика в полза на рейтингите, а другата полага героични и често наивни усилия да даде на зрителите обективна картина. Дали наистина едните са черни, а другите бели зрителите на сериала ще гадаят тази есен. Сблъсъкът, тръгващ от най-високо ниво чрез директорите на двете телевизии, не подминава и редовите служители с големи мечти, които са дръзнали да поискат да променят света, в който живеят – водещи, репортери, синоптици, дори гримьорките.

 

 

Чети и: "Новите съседи" разсмиват по bTV Comedy

 

 

Личните отношения на всички главни действащи лица постепенно ще бъдат трансформирани във все по-голяма симбиоза с машината "телевизия", като постепенно се разкриват тайните на телевизиите, задкулисната игра и медийните манипулации. Какво е измислено специално за сериала и кое е реалност в измамния свят на телевизията, зрителите ще трябва да преценят сами.

 

 

"Sex, Лъжи & TV: 8 дни в седмицата" - истински е само животът, показван по телевизията!

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV