Обещават горещо начало за новия сеозн на "Терминал 7"

 

Ирина Тенчева слага  ангелски крила

 

 

Лентата на първото издание на Терминал 7 за тази есен ще бъде прерязана в събота, 7 септември, точно в 08:00.

 

 

Началото на новия телевизионен сезон ще даде „Съдът влиза”, който  зрителите ще могат да гледат вече не само в събота, но и в неделя. Първото издание на „Съдът влиза” ще припомни на зрителите някои от най-тежките юридически казуси на изминалия сезон. Водещата Миглена Ангелова, главния редактор на предаването Владо Береану,  и адвокатите Елка Пороминска, Явор Нотев и Албена Пенова ще припомнят някои от най-интересните случаи на предишния сезон, като всички коментари ще се случват под зоркото око на познатата на зрителите – съдия Искра Онцова.

 

 

В събота зрителите на „Жените говорят”ще видят за първи път Ива Екимова и Венета Харизанова като водещи заедно, които точно в 12:00 ще посрещнат в студиото своите гости на сладки приказки. На раздумка при Ива и Венета първа ще гостува звездата от екрана и театралната сцена Елен Колева.  По-късно към разговора с горещата Елен ще се присъедини и Рут Колева, която ще разкаже за любовната ѝ история с победителя в риалити формата „Къртицата” – журналиста Любо. 

 

 

Докато Катето Евро приготвя своите благоуханни изненади, Теодора Иванова – Теди, ще разкрие светските новини и тайните на любимците на зрителите. Клюки, пикантерии и изповеди са само част от нещата, за които ще разкаже Теди. Няма да останат скрити тайните и на Ангел и Дорина, които ще се настанят до Ива и Венета, за да разкажат за връзката си и новите им проекти. А за десерт към звездните гости на водещите ще се присъедини и Мойсей, за да изпълнят с Ангел и бенда на предаването  горещите им летни парчета.

 

 

 

 

Чети и: Sex, лъжи и TV в ефира на TV7

 

 

В събота точно в 14:00 зрителите на "Терминал 7" ще гледат и най-новата рубрика на предаването- „Ангел парк” с  водещата  Ирина Тенчева. Това ще бъде мястото в което мечтите се случват. Един олтар за надежда и взаимопомощ. Първият зов  ще отправи, деветнадесетгодишната Ани Цануйкова. Една история, в която пожар обезобразява красивото лице на момичето, но спасява  новороденото си дете. Изоставена и от своя съпруг, Ани мечтае да възстанови лицето си, а ангелите на Ангел парк ще се опитат да и помогнат.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV