Ани Салич оставя новините

 

Водещата поема във Vox Populi, от 19 септември по bTV

 

 

След броени дни водещата на bTV Новините Ани Салич, ще влезе в ново амплоа. От 19 септември тя ще бъде лицето на уникалния телевизионен проект Vox Populi. В своето студио Ани ще провежда своеобразен етичен реферндум, в който най-големи житейски дилеми ще намерят своя отговор във вота на зрителите на bTV.

 

 

Ани Салич ще коментира на живо с публиката обстоятелствата и възможните решения на морален конфликт, изобразен в кратък телевизионен филм с отворен край. Историите във Vox Populi са извадени от реалния живот и могат да се случат на всеки. Верен отговор няма, тъй като казусът е съпроводен от много допълнителни обстоятелства.

 

 

Чети и: Васко Мавриков е новият водещ на "Баркод"

 

 

Водещата ще призовава зрителите пред малкия екран да избират между двата възможни изхода като гласуват през сайта на шоуто, Facebook, през мобилна апликация за смартфони, чрез смс и с телефонно обаждане. В края на предаването bTV ще излъчи края на историята, избран от най-много зрители.

 

 

Vox Populi е поредното предизвикателно за Ани Салич извън новините и актуалните предавания на bTV. Тя се справи отлично като водещ и на двата сезона на благотворителното шоу "Великолепната шесторка".

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV