"Ридик" със специална версия за България

 

От днес лентата излиза на екран

 

 

"Ридик" – третият филм от фантастичната поредица – се завърта в 4DX залата на Cinema City Paradise (София) днес. Филмът беше преработен в иновативния кино формат специално по поръчка на българския разпространител А Плюс Синема и Cinema City България, които са убедени в потенциала на екшън-фантастиката.

 

 

Според информация, получена от южнокорейското студио CJ 4DPlex, други държави в Европа и Азия също ще се възползват от вече готовата 4DX версия.

 

 

България е сред първите пет държави в Европа, които могат да се похвалят с 4DX зала. Разнообразие от вградени в седалката ефекти като вибрации, потъркване на гърба, гъделичкане на краката, пръски вода, светкавици от тавана, гарантират пълно потапяне на публиката във филма. Ефектите от обкръжението, движението на седалките, мехурчета, светлина, вятър, вода, мирис, допълват илюзията и допринасят за интензивно и поглъщащо кино преживяване.

 

 

В новата глава от фантастичната сага, която започна с хитовете "Пълен мрак" и "Хрониките на Ридик", култовият антигерой Ридик (Вин Дизел) е оставен да умре на изпепелена от Слънцето планета, населена със смъртоносни извънземни хищници. Единственият му изход е да задейства сигнал за тревога, който бързо привлича безскрупулни ловци на глави, идващи за скъпия трофей.

 

 

Чети и: "Metallica Through The Never" на 3D

 

 

Първият кораб, пристигнал на радиоактивната планета, носи на борда си нова порода агресивни главорези. Вторият е управляван от мистериозен мъж, за когото преследването на Ридик има по-личен характер. Остават броени часове до разразяването на буря, в която никой не може да оцелее, но ловците нямат намерение да напуснат планетата без главата на Ридик.

 

 

Стандартната 2D версия на "Ридик" тръгва по кината в цялата страна на 6 септември.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV