Гергана Стоянова ще води вече по TV7

Снимка: !no frame media

 

Водещата ще пробва да си намери място в ефира сега, този по TV7

 

 

Делничният ефир на TV7 става още по-красив и полезен за зрителите от 23 септември. С новия телевизионен сезон стартира и чисто новото женско предаване на TV7 – "Усещане за жена", продукция на !no frame media.  В него зрителите ще получат най-интересните теми директно от тесни специалисти във всяка област. Водещ на амбициозния проект е актрисата Гергана Стоянова, която беше началник на кабинета на министъра на културата Петър Стоянович.

 

 

В рамките на два часа и половина, всеки делник от 10:00, в "Усещане за жена" ще гледате интересни интервюта с известни личности и полезни съвети. Структурата на предаването е съобразена така, че да може да постави акцент върху всички теми, които вълнуват българската жена.

 

 

Чети и: Viasat Explorer ни учи как да станем милионери

 

 

Гергана Стоянова е основният водещ на "Усещане за жена", като всеки ден от седмицата към нея ще се присъединява по един ко-водещ. Помощниците ѝ ще бъдат тесни специалисти в областта на рубриката, която водят и същевременно популярни и обичани лица. В екипа на "Усещане за жена" гордо се нареждат най-добрият готвач в страната, участвал в големи телевизионни формати и любимец на домакините. Сред ко-водещите са още известна спортистка – световна шампионка по художествена гимнастика; съпругата на популярен архитект и тяхната дъщеря, завършила моден дизайн в Милано; дама, която говори на „ти” с елита; и най-известната лекарка в алтернативната медицина.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV