"Комисията Павлов" започва новия сезон на 16 септември

 

Водещият ще се "спусне" в ефирa на TV7 в полунощ

 

 

Истинска есенна революция ще се развихри в ефира на TV7 със старта на новия сезон на "Комисията Павлов".

 

 

В понеделник, 16 септември, зрителите ще станат свидетели на много промени, които целят едно единствено нещо – да увеличат максимално градусите на доброто настроение. Освен с нова визия и структура, сатиричното шоу ще има и нов час. Точно в полунощ, на границата между два дни, водещият Димитър Павлов ще посреща своите зрители с ударна доза хумор. В неподражаемия си стил, "усмивката на TV7" ще коментира актуалните теми от деня, абсурдните ситуации в страната и по света и всички новини, които карат България да се засмее.

 

 

Старият водещ ще влезе в новия сезон така както никой друг в света не го е правил, така че дори ескалаторите да заприличат на обикновени стълби.

 

 

В предстоящия сезон "Комисията Павлов" ще е не с едни, а с два чифта гърди напред и ще се изпълни със съдържание с нови рубрики като "Топките Павлови", където Митко ще гадае бъдещето и "Адът, това са другите", в която водещият ще прави своя анализ на телевизионната реалност. Гости ще има два пъти седмично в студиото на Комисаря - в понеделник и сряда.

 

 

Чети и: Спартак: кръв и пясък

 

 

В първия брой, на първия учебен ден, Павлов ще върне много известни българи в първи клас. Какви изненади е подготвил екипът на "Комисията Павлов", ще научите на 16 септември ако в полунощ избверете TV7.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV