"Into The Mind" за ски и сноуборд маниците

 

На 3 окткомври ексклузивни прожекции на филма

 

 

Сезонът на премиерите на специализираните ски и сноуборд филми ще започне у нас в началото на октомври с филм, който ще ни засипе със сняг и надежди за силен сезон. Изправящият косите, и едновременно провокиращ ни да се замислим, "Into the Mind" ще бъде прожектиран по едно и също време в двата най- големи града у нас – София и Варна.

 

 

"Into the Mind" e най-новият филмов ски проект на продуцентите Sherpas Cinema, който в неделя бе отличен като Филм на годината от най-престижния фестивал за ски продукции IF3 Montreal. Предходният филм на американците – "All.I.Can" покори сърцата на екстремните натури от цял свят и донесе на създателите си редица награди от международни фестивали.

 

 

 

 

В "Into the mind", екстремните ски, сноуборд, сърф и каяк, които представляват уникална част от множеството познати екшън спортове, илюстрират нагледно връзката на човека със Земята и невиждани до сега проявления на човешките възможности. Дават възможност да се изследва как формираме разбирането за себе си, изграждаме основите на нашата увереност и в крайна сметка поемаме по пътя на себеопознаването и собственото си развитие.

 

 

Филмът е визуален размисъл и опит да бъде обрисуван философски портрет на човечеството, чрез познанието предадено между ментори и настоящи състезатели. „Into the mind“ е разказ за силите, които ни карат да преодоляваме предизвикателствата, оправдават рисковете, които поемаме или правят планината толкова привлекателна и пристрастряваща. Вижте трейлър на филма в линка:

 

 

Into The Mind - Official Teaser from Sherpas Cinema on Vimeo.

"Into the Mind" се очаква с огромен интерес от феновете на екстремните спортове по света.  Световното турне започва на 28 септември. В България филмът ще има две лимитирани прожекции на 3 октомври, четвъртък, от 20 ч. в Аула Максима на УАСГ, София, и в зала 1 на Фестивален и конгресен център, Варна.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV