"Шестият ден" тръгва по кината на 20 декември

Малко преди 2013-та да си е отишла, в салоните у нас ще излезе новият български филм "Шестият ден". Премиерата на продукцията ще е на 20 декември.

 

 

В главните роли ще видим Ивайло Драгиев („Тилт“, „Отплата“), Костадинка Аратлъкова, Анжела Недялкова („Аве“, „Източни пиеси“), Ивайло Димитров, Богдан Казанджиев, Калин Врачански („Стъклен дом“, „Още нещо за любовта“), Милена  Николова – Миленита („Лора от сутрин до вечер“,“Под прикритие“) и др.

 

 

 

 

Филмът разказва историята на Крис (Ивайло Драгиев) и Силвия (Костадинка Аратлъкова), които се срещат случайно в малък планински град. Тя е дъщеря на крупен бизнесмен, той - обикновен младеж от провинциално градче. Любовта им пламва бързо и неусетно. Провокиран от силното чувство, Крис решава да се премести при любимата си в големия град.

 

 

Чети и: Предстоящо: Заклинанието

 

 

Злощастна случайност, свързана с тъмното минало на бащата на Силвия, изправя двамата герои пред тежко изпитание, което ще промени живота им завинаги. „Вярваме, че съвременните, достъпно разказани истории имат място в сърцата на българския зрител и че независими проекти като този тепърва ще го доказват.“ - споделя режисьорът на филма Владислав Радев.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV