"Справедливостта на Кара" стартира по ТV7

 

История за чест, отмъщение и невъзможна любов

 

 

Най-новият телевизионен хит на продуцентската АТВ – "Справедливостта на Кара", с участието на Кенан Имирзалиоглу от „Езел” и Бергузар Корел от "1001 нощи" тръгва в ефира на TV7 на 24 септември (вторник). Разтърсващият сериал ще се излъчва от 23:00, от вторник до петък.

 

 

"Справедливостта на Кара" е история за чест, отмъщение и невъзможна любов. Махир израства в щастливо семейство през 70-те годии на миналия век. Неговият баща – Назиф – е добър човек с висок морал, уважаван в квартала, но мразен от престъпниците. В навечерието на сватбата на Махир, Назиф е обвинен в убийство, което не е извършил и е осъден на смърт. Махир става глава на семейството и се наема с на пръв поглед невъзможната задача да открие истинския убиец, жертвайки собственото си щастие. Стремежът му към справедливост е подложен на изпитание от невъзможната любовна история със съдията, която държи съдбата на баща му в ръцете си.

 

 

"Справедливостта на Кара" е ярката звезда измежду новите сериали в Турция тази есен. Започвайки със силните 14%, пазарният дял на сериала расте постоянно и в момента е 26%, което го прави сериал номер 1 за вечерта и драма номер 1 за този сезон в Турция.

 

 

 

 

Звездите на „Справедливостта на Кара“:

 

 

Кенан Имирзалиоглу (звезда от "Езел") е в ролята на Махир Кара. Мъж, който е наследил силно развито чувство за справедливост и честно отношение от своя баща и се е заклел да защити честта и да спаси живота си.

 

 

Бергюзар Корел (звезда в "1001 нощи") е в ролята на Фериде Шадоглюл. Независима жена и отдаден на професията си съдия, която изглежда студена и дистанцира на пръв поглед, но има страстно сърце.

 

 

Четин Текиндор е в ролята на Назиф Кара, трудолюбив семеен мъж, важен човек в неговата общност.

 

 

Чети и: Колин Фърт и Никол Кидман за първи път играят заедно

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV