Box TV пуска ново предаване

 

"Поп Топ" започва на 21 септември

 

 

Тази събота (21 септември), в 11 часа преди обед, телевизия номер 1 за българска музика BOX TV, стартира в ефира си напълно обновеното предаване "Поп Топ", в самото начало на неговия втори сезон с нов, комбиниран за радио и телевизия формат. Досега, „Поп Топ” се излъчваше по радио „Зорана” и по още пет регионални радио станции в България, а на 21 септември ще бъде неговият дебют в телевизионен ефир.

 

 

Както името на предаването подсказва, „Поп Топ” е музикална класация, посветена на родната, модерна музика. Феновете гласуват онлайн, а във всяко издание, гостуват известни личности от сферата на музиката, киното, театъра, спорта.

 

 

Водещ на предаването е Мартин Геновски, а от новия сезон „Поп Топ” се сдоби и със светска рубрика, която носи името „Пет целувки”. Водеща е Бети Методива, която ще нищи слуховете около личния живот на популярните личности в БГ ефира.

 

 

Чети и: "Справедливостта на Кара" стартира по ТV7

 

 

Новият си сезон „Поп Топ” ще стартира в ефира на радио „Зорана” на 20-ти септември от 17 ч., последвано от дебюта в ефира на BOX TV на 17-ти от 11 часа. Гост на Мартин в пилотното предаване ще бъде Дидо от Deep Zone Project. Във второто издание, зрителите и слушателите на "Поп Топ" ще имат възможност да се срещнат с един от най-успешните млади български актьори - Иво Аръков.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV