Новият сезон на "Дървото на живота" започва с кръв

 

Нови герои в "Яростта на унизените"

 

 

На специална предпремиерна прожекция за медии и за най-верните фенове на сериала беше представен Епизод 1 на Сезон 2 на „Дървото на живота“.

 

 

Българската сага се завръща в ефира на TV7 на ключовата за българската история дата 22 септември – Ден на независимостта. „Дървото на живота: Яростта на унизените“ ще се излъчва всяка неделя, 21:00.

 

 

 

 

Действието в новия сезон на драмата се развива в едни от най-трудните за България години – 1918-1925. Бруталността на епохата, крахът на националните идеали и надежди, разслоението на обществото още повече ще нагнетят отношенията в дома на семейство Вълчеви и ще ги тласнат в нови, разрушителни конфликти. „Мога да ви обещая невероятни сюжетни обрати, невероятни любовни истории и интриги. Ще видите и как се е родила утопията за пролетарското отечество“, сподели Иван Спасов, един от продуцентите на „Дървото на живота“.

 

 

 

 

В сериала се завръщат Христо Шопов, Владо Карамазов, Башар Рахал и Моньо Монев в ролите на братята Вълчеви, Мария Каварджикова, Койна Русева, Теодора Духовникова, Луиза Григорова, Анастасия Ингилизова. Новите попълнения в звездния каст на сериала са Калин Врачански, Симеон Лютаков, Стоян Радев, Валентин Танев, Валери Йорданов, Боряна Братоева, Борислав Захариев – Боби Турбото. В ролите на актуалните исторически личности княз Фердинанд, Александър Малинов и Александър Стамболийски пък влизат Добрин Досев, Красимир Куцупаров и Светлин Стоилов.

 

 

Чети и: Box TV пуска ново предаване

 

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

страхотен сериал браво

Още Кино & TV