Юлияна Дончева става водеща на "Пряка демокрация"

 

Предаването се завръща по TV7

 

 

Тази есен в ефира на TV7 се завръща предаването утвърдените марки на телевизията. Емблематичното "Пряка демокрация" ще стартира с нови амбиции, нови послания и нов водещ на живо на 28 септември от 17:30 ч. Политическият трибой ще бъде воден от красивата бивша депутатка Юлияна Дончева.

 

 

Стойчо Керев, който създаде формата в началото на 2011 година и беше негов водещ, ще застане зад камера, като мозъка на проекта. На поста главен редактор на "Пряка демокрация" Керев, заедно с водещата Дончева, са създали железен тандем.

 

 

Всяка събота "Пряка демокрация" ще продължи да залага на отработения модел на предаването, в което трима гости ще излагат своите позиции по три теми в рамките на един час. Ще се говори ясно, категорично и без цензура. "Пряка Демокрация" не си поставя за цел да промени политическата система, а да активизира гражданското общество у нас.

 

 

За да бъде максимално полезно на аудиторията си, предаването  ще заложи на интерактивна комуникация със зрителите. По този начин те ще имат възможността да участват пряко в процеса на общуване, задаване на въпроси и даване на оценки и мнения по зададения казус. Темите ще се анонсират с видео материал и по всеки въпрос аудиторията ще може да изрази мнението си във Фейсбук страницата на предаването. Дебатът по всяка тема ще приключва с ясно формулирано предложение за решение, което се подлага на обсъждане в социалните мрежи.

 

 

"Пряка демокрация" ще се отличава от другите публицистични предавания и с това, че темите в предаването ще се формулират както съобразно актуалните въпроси на деня, така и по редица каузи, които се развиват от потребителите във социалните мрежи. Основната цел на тандема Стойчо Керев - Юлияна Дончева е да даде на зрителите възможността да участват пряко във вземането на дадено решение. За да се случи това, "решенията", които народът взима в "Пряка демокрация" ще се официализират.

 

 

Чети и: Новият сезон на "Дървото на живота" започва с кръв

 

 

"Когато едно становище е подкрепено с достатъчен брой гласа то наистина тежи и представлява казус, който не може да бъде подминат от никой политик. Ето защо, "решенията на народа" ще бъдат "връчвани" на отговорните политици или административни фигури”, споделят от екипа на продукцията.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV