Започва едно голямо "Надцакване"

 

Ричи преследва осъвременена версия на Американската мечта

 

 

Дипломираният студент от Принстън, Ричи (Джъстин Тимбърлейк), убеден че е бил измамен, се отправя към Коста Рика за да се срещне с онлайн хазартния магнат Айвън Блок (Бен Афлек). Ричи е изкушен от обещанията на Блок за невероятно богатство, докато не научава обезпокоителната истина за своя благодетел. Когато ФБР опитва да принуди Ричи да помогне за залавянето на Блок, той трябва да изиграе ръката на живота си: да се изплъзне и на двете притискащи го сили.

 

 

Ричи преследва осъвременена версия на Американската мечта: лесно, бързо и неограничено богатство. Той опитва да започне отначало след като веднъж е изгубил всичко на Уол Стрийт. След като е измамен от сайт за хазарт и губи парите за обучението си, Ричи отлита за Коста Рика за да се изправи пред хазартната легенда Айвън Блок, който стои зад сайта.

 

 

Блок е впечатлен от способностите на Ричи и го взима под крилото си с обещанието да му покаже как наистина стоят нещата. Ричи се влюбва в съдружничката на Блок, Ребека Шафран (Джема Артертън) и попада в свят, в който вижда всичките си мечти наяве. Скоро Ричи разбира, че Блок е търсен за рекет, изнудване и корупция, както и че специален агент Шейвърс (Антъни Макий) е обсебен от идеята да предаде Блок и съдружниците му на правосъдието.

 

 

Блок решава да вдигне залозите и да остави Ричи като изкупителна жертва. С Шейвърс, дишащ във врата му, Ричи трябва да се движи с един ход пред Блок и агента или да влезе зад решетките.

 

 

 

 

Хазартът онлайн е мултимилионна индустрия, която се управлява от екзотични места в Южна и Централна Америка, Карибите, Азия, Европа и Дубай. След като се появяват хазартните центрове, на тези места се издигат и казина изградени с тухли и хоросан, като понякога блясъкът им надхвърля този на хазартната Мека Лас Вегас.

 

 

Чети и: Защото "Любовта е лудост"

 

 

Докато годишните печалби на Вегас са около 6 млрд., хазартните сайтове и казината на о. Макао правят общо 44 млрд. През 2011. Бизнес практиките в тези екзотични локали са в най-добрият случай съмнителни. Това е новия Див запад, но вместо револвери, престъпниците използват сложни алгоритми.

 

 

Режисьор на "Надцакване" е Брад Фърман, сценаристи Брайън Копелмън, Дейвид Левин

 

 

В ролите: Джъстин Тимбърлейк, Бен Афлек, Джема Артертън,  Антъни Макий.

 

 

Филмът тръгва по кината у нас на 27 септември 2013 година.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV