Иван Стаменов води "Българските следи" по TV7

Предаването е дело на екипа създал „Дървото на живота”

 


Тази неделя от 15:30 часа в ефира на TV7 стартира предаването "Българските следи", вдъхновено от сериала "Дървото на живота". Водещ е Иван Стаменов, познат от ролята си на Тодор в първия сезон на българската сага.

 

 

"Българските следи" ще ни отведат в миналото, за да видим по-ясно настоящето и бъдещето си. Създадено от екипа на сериала "Дървото на живота", предаването ще търси отговор на въпросите кои сме ние и какви сме, ще възроди историята на националната ни съдба с примерите за героизма на българите в миналото. Българските следи са оставени не само на бойното поле, но и в изкуството, науката и спорта. Заедно с водещия Иван Стаменов ще ги преоткрием и преосмислим – всяка неделя, 15:30 часа, само по TV7.

 

 

Иван Стаменов е завършил НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“, специалност „Актьорско майсторство за драматичен театър“. Повече от 10 години живее в Ню Йорк, където работи като актьор, вкл. и в постановки на Бродуей. В края на миналата година актьорското призвание го връща в България за участието му в българската сага "Дървото на живота", където изпълнява ролята на македонец, офицер и участник в македонското освободително движение. По настоящем живее в Австрия със семейството си.

 

 

Чети и: Новите приютени в TV7

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV