"Това е цената" стартира на 24 октомври

 

Колко дълго ще се задържат на екран Веселин Калановски и Ники Станоев?

 

 

На 24 октомври, от 21.00 часа, в ефира на bTV своя телевизионен дебют ще направи чисто новият,телевизионен тандем Веселин Калановски и Николай Станоев. Те ще водят участниците в "Това е цената" по пътя към голямата награда. Единственото условие е желаещите да изпробват късмета си да присъстват в залата, защото състезателите се избират от хората в публиката. След като водещите изберат четирима участници, е ред играта да започне.

 

 

Телевизионната надпревара се състои от два основни кръга "Една оферта" и "Игри на цени", след които идват полуфиналът - "Голямото колело" и финалът - "Голямата витрина".

 

 

В първите два етапа от шоуто, участниците трябва да познаят цената на конкретен продукт. Този от състезателите, чието предположение е най-близко до реалната цена на предмета, но без да я надхвърля, продължава към следващия етап на играта. Той се казва "Голямото колело" и до него достигат четирима играчи. Всеки от тях има право да завърти колелото два пъти, а целта е участникът да събере максимален брой точки – 100.

 

 

 

 

Състезателят с резултат най-близък до 100 точки отива на финал, където го очаква "Голямата витрина". Наградите в този кръг са една голяма и всички неспечелени до този момент в шоуто. Участникът, достигнал до това изпитание, трябва да назове общата стойност на наградите в "Голямата витрина". Ако познае правилната обща цена, финалистът печели всичко.

 

 

"Това е цената" ще се излъчва всеки четвъртък от 21.00 часа само по bTV.

 

 

"The Price is Right" е оригинален формат на FremantleMedia. Създаден е още през 1956-та година и бързо разчупва стереотипа за телевизионна игра тип викторина, в която победител често е този, който знае най-много факти. За успех в „Това е цената” се изисква съобразителност, бързо мислене, известна доза късмет и много чувство за хумор. 

 

 

Чети и: Циганското лято идва в Дома на киното

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV