Трети сезон на "Великолепният век"

 

TV7 завърта новит серии от 2 октомври

 

 

Феновете на „Великолепният век” ще разберат как продължава все по-заплетената история на султан Сюлейман и Хюрем в ефира на TV7 от 2 октомври, всяка сряда и четвъртък, 20:30.

 

 

Краят на сезон 2 остави зрителите с триумфа на Хюррем, поставена начело на харема, и разкритието на аферата между Нигяр калфа и Ибрахим. Какво ще се случи с детето на Нигяр? Има ли Ибрахим път обратно към сърцето на Хатидже? Какви премеждия очакват Мустафа в Маниса? Ще измести ли някой Хюррем от сърцето на Сюлейман? Ще спре ли враждата между Хюррем и Ибрахим? Великолепният век, сряда и четвъртък, 20:30, по два епизода.

 

 

„Великолепният век” е посветен на любовта между Сюлейман Великолепни и украинската робиня Александра, която успява да измести вековните традиции в двореца, да отчужди султана от официалната му съпруга и семейството му. Изкусителната украинка става причина за противоречия в живота на султана и начина му на управление на империята.

 

 

 

 

Сериалът разчита на изключителен сценарий, виртуозна режисура, пищни декори и костюмография, перфектна актьорска игра на едни от най-любимите турски актьори като Халит Ергенч, Мерием Узерли, Небахат Чехре, Селма Ергеч, Нур Айсан, Окан Ялабък и завладяващ саундтрак. Мащабната продукция се развива на фона исторически събития, ключови за целия Балкански полуостров.

 

 

 Чети и: Антон Хекимян и през уикенда по bTV

 Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV