Премиера: Отец Браун - сезон 1

 

От 13 ноември, всяка сряда от 21:45 часа по Fox Crime

 

 

Добър човек. Добър детектив...

 

 

Действието на сериала се развива през 50-те години в сърцето на прекрасната английска провинция. Марк Уилямс е в главната роля на отец Браун – католически свещеник, който притежава таланта да разкрива престъпления в адаптацията по романите на Г. К. Честъртън.

 

 

Светът на отец Браун е типично английски: големи стаи в огромни провинциални къщи, необятни поляни, селски кръчми, тайни градини, панаири, гари и живописни църкви. След много години на изслушване на изповедите на енориашите, отецът познава по-добре от всеки корените на злото и механизмите на престъпния ум.

 

 

Във всеки епизод тайнственият свещеник разследва по едно престъпление по своя уникален начин. Пълен с хумор, състрадание, но и с драматични обрати в сюжета, сериалът остава верен на очарованието на епохата, на оригиналните герои и места от книгите, но и внася съвременен привкус на разказа.

 

 

Участват: Марк Уилямс като отец Браун („Хари Потър”, „Индийският лекар”, „Доктор Ху”),Сорша Кюсак като г-жа Маккарти („Бяла топлина”, „Любовен живот”), Нанси Каръл като лейди Фелиша („Шпиони от Кеймбридж”, „The Gathering Storm”), Касия Колежек като Сюзи („May I Kill U?”), Хюго Спиър като инспектор Валънтайн („Уотсън и Оливър”, „Пет дни”).

 

 

Чети и: Вяра, любов + уиски

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV