Дами избират главните герои в "Марс и Венера"

 

Маги Желязкова е в журито на ексклузивен кастинг в риалити формата

 

 

Дами ще имат възможността да изберат главните герои в най-романтичното риалити в българския ефир "Марс и Венера". От следващата седмица, напук на правилата, не господа ще се спират на кандидатки, а тежката дума ще има противоположният пол. В петъчния епизод на предаването главните действащи лица на екрана  –  Свилен и Иван, напуснаха формата с разбити сърца. Точно затова, от вторник, 15 октомври, ексклузивно в предаването възможността да избират техните заместници ще имат всички дами, които до този момент са били кандидатки за сърцата им. Председател на почетното жури ще бъде очарователната Маги Желязкова, а всички, които искат да бъдат част от предаването, могат да се запишат за участие на адрес http://marsivenera.novatv.bg

 

 

 

 

Днес, точно в 17 часа, докато троновете на главните герои очакват заместниците им, зрителите на Нова ТВ ще могат да се насладят на  обзорен епизод на предаването. В него те ще могат да проследят най-доброто от участието на двамата мъже, както и  ситуациите, които са ги накарали да прекратят търсенето на идеална половинка от екрана.

 

 

Свилен и Иван взеха решение да напуснат предаването, след като момичетата, към които бяха насочени чувствата им, не им отвърнаха с такива. Свилен реши, че е крайно време да признае публично любовта си към Златка, след като дълго всички подозираха симпатиите му към нея. Въпреки серенадата, цветята и топлите думи, които ѝ поднесе, тя не пожела да го последва в реалния живот и остана в предаването да чака подходящия мъж.

 

 

Чети и: Мартин Ришави ще представи "Мечешките острови"

 

 

Подобна, дори и по-драматична, се оказа и историята на Иван, който многократно заяви, че е силно привлечен от Лора. Художничката получи редица нападки, че заблуждава сърцето на 28-годишното момче като остава в шоуто и под натиска на публиката взе решение да напусне формата, за да може Иван да се влюби в друга.

 

 

Кастингът за мъже и за жени за участие в предаването е активен от са-мото начало на проекта и ще тече през целия сезон.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV