Премиера: Това е краят

 

Какво би станало, ако се окажеш затворен в една къща с приятелите си, понеже навън има апокалипсис и светът свършва?

 

 

"Това е краят" е нестандартна комедия за шестима приятели, които се оказват затворени в къщата на Джеймс Франко в Ел Ей след поредица от странни, катастрофални събития. И докато светът се срива зад стените на тяхното убежище, намаляващите доставки и клаустрофобичната паника заплашват да разрушат приятелството им. Принудени да напуснат къщата и да посрещнат апокалипсиса и съдбата си, те ще открият истинското значение на приятелството.

 

 

Columbia Pictures представя продукция на Point Grey / Mandate Pictures "Това е краят". С участието на Джеймс Франко, Джона Хил, Сет Роугън, Джей Барушел, Дани Макбрайд, Крейг Робинсън, с Майкъл Сера и Ема Уотсън. Режисьори са Сет Роугън и Евън Голдбърг.

 

 

Продуценти са Сет Роугън, Евън Голдбърг и Джеймс Уийвър. Сценарият е на Сет Роугън и Евън Голдбърг . Изпълнителни продуценти са Нейтън Каан, Никол Браун, Джейсън Стоун, Барбара A. Хол, Ариел Шафир и Кайл Хънтър. Оператор е Брандън Трост. Художник на продукцията е Крис Спелман, а монтажист е Зийн Бейкър. Костюмите са дело на Дани Гликър, а музиката от на Хенри Джакман.

 

 

"Това е краят" тръгва по кината на 18 октомври 2013г.

 

 

Чети и: Премиера: Загадки в музея

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV