Светските новини се завъщат по TV7

 

"Club News: Десертът" ще се излъчва и по News7

 

 

Club News: Десертът вече стартира в ефира на TV7, където се излъчва веднага след късните новини, а премиерата му по News7 е на 27 октомври, 10:00, където ще се излъчва всяка неделя по това време. Красивите репортери от познатата на зрителите рубрика Десертът - Уляна Чан и Ива Василева, ще водят и предаването, където се появявят с изцяло нова визия и в нови роли.

 

 

Момичетата ще представят всичко актуално от светските новини и ще отговарят динамично и с намигване на въпросите кои са най-богатите, най-красивите, най-големите, най-скритите, най-модерните, най-скандалните, най-известните и какво е общото между тях.

 

 

Основният акцент се поставя върху актуалността на информацията и още тази седмица в неделното обзорно издание на Club News: Десертът по News7 гостуват новите носителки на титлата Мисис България, буквално часове след избирането им. С тях в студиото влиза и Мисис България 2003 - Маги Желязкова, с която коментираме дали конкурсите за красота са само един "парад на суетата" или наистина имат смисъл. Завръща се и традиционната рубрика "Моден гаф на седмицата", както и коментарите на зрителите от Фейсбук страницата на предаването.

 

 

Чети и: Научно-фантастичният "Sunless" със софийска премиера

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV