Мис Вселена 2010 с премиера в ефира на Диема Фемили

 

Свекърви и тъщи спорят във „Фамилията решава”

 

 

Една от най-красивите жени в света – Мис Вселена 2010 Химена Наварете, ще предизвика истинска буря в ефира на Диема Фемили от 04 ноември, когато започва премиерният латино сериал „Бурята” (всеки делничен ден, 19.00 ч.). Поредицата идва у нас буквално дни, след като приключи в Латинска Америка.

 

 

Неустоимата мексиканка ще си партнира с един от най-красивите мъже – кубинският актьор и модел Уилям Леви. Изборът й за главна женска роля бе една от най-коментираните теми през последните месеци. Освен Наварете за ролята беше спрягана и друга известна мексиканка – актрисата Силвия Наваро. Продуцентът на поредицата обаче избра Мис Вселена именно заради химията между нея и Уилям Леви.

 

 

Освен изключително красива, Наварете все пак има известен актьорски опит. След Мис Вселена, тя получи не само парична награда, но и една година безплатно обучение в нюйоркската киноакадемия, както и ангажимента да бъде канена на най-големите кинопремиери и други светски събития. В сериала „Бурята” искрите между Наварете и Леви са повече от буреносни.

 

 

Мексиканката влиза в ролята на Марина, мениджър на хотел, а Леви – в ролята на Дамян, капитан на риболовен кораб, носещ името „Бурята”. Как ще се развие любовната история между двамата? Колко буреносна може да бъде една любов и ще докаже ли Химена Наварете, че красивите жени могат да бъдат и добри актриси?

 

 

Успоредно с любовната латино сага, следващата седмица ще се разгори и оспорвана надпревара. Причината е кампанията „Фамилията решава”, която ще изправи една срещу друга най-добрите свекърви и тъщи.

 

 

 

 

От понеделник до петък (04 – 08 ноември), зрителите ще могат да гласуват за категорията „Най-добра тъща/свекърва”, където ще спорят едни от най-ярките образи – Зюмрют от „Сезони на любовта” (Хатидже Аслан), Шахнур от „Любов и наказание” (Томрис Инджер) и Икбал от „Готова на всичко” (Ъшъл Дайъоглу).

 

 

Чети и: Премиера: Капитан Филипс

 

 

Интересно е обаче, че макар цял живот да са олицетворявани с тези образи, в реалния живот някои от тях нямат нищо общо с тази роля. Такъв е примерът с Томрис Инджер – по-известна като Шахнур от „Любов и наказание” и свекървата на Шехерезада, г-жа Надиде от „1001 нощ”, в реалния живот тя не само че никога не е била тъща или свекърва, но дори никога не се е омъжвала. Целият си живот 65-годишната Томрис е посветила на актьорската професия. Тя има десетки успешни роли в театъра, а киното ѝ носи три престижни награди от филмови фестивали. Ролите ѝ в телевизионни сериали не са много, но героините ѝ стават нарицателни. Последната ѝ роля е в турско-азербайджанския филм "Махмут и Мерием", за чиято премиера миналия месец Томрис посети Баку.

 

 

От 04 до 08 ноември зрителите могат да подкрепят своята любима тъща/свекърва, като гласуват във Facebook страницата на канала.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV