Nickelodeon стартира на български

 

Каналът предлага разнообразни програми за децата 24 часа на ден

 

 

Най-новите епизоди на анимационни филми и тийнейджърски шоу програми, седем дни в седмицата, изцяло на български език. Това ще предложи Nickelodeon на малките зрители у нас.

 

 

Каналът, за който важни са само и единствено децата, ще бъде на разположение на български език от 4 ноември 2013 г., в мрежите на по-големите оператори в страната. От този ден, децата ще могат да се насладят на изпълнената с приключения 24-часова програма на телевизията и да се радват на родния си, български език, на най-новите епизоди на добре познатите звезди като Спондж Боб, Кунг Фу Панда, Костенурките Нинджа, Феите Уинкс и пингвините от Мадагаскар.

 

 

 

 

Nickelodeon е дом и на тийнейджърски шоу програми, като сериала посветен на любимата на всички подрастващи, момчешка банда „Шеметен бяг” и „В” като Виктория”, в който звездата е Виктория Джъстис, не по-малко популярна от тийн-идола Ариана Гранде.

 

 

Каналът вдъхновява и забавлява и най-малките със съдържание, посветено специално на тях. „Дора изследователката”, „Давай Диего”, „Рибки Балони” и „Отбор Уми Зуми” помагат на децата да опознаят света по забавен и интересен начин.

 

 

 

 

Nickelodeon стартира на 4 ноември с най-новите епизоди на „Спондж Боб квадратни гащи”, „Костенурките Нинджа” и „В” като Виктория”.

 

 

Чети и: Мис Вселена 2010 с премиера в ефира на Диема Фемили

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV