Премиера: Коварен капан: Част 2

 

Семейство Ламбърт продължават битката си със злите духове

 

 

Обладано от духове семейство се бори да разкрие ужасната тайна, която е причина за втори път те да са в опасна близост до зловещи свръхестествени сили. Това най-общо ни предлага сюжетът на новия опъващ нервите трилър Коварен капан: част 2 на режисьора Джеймс Уан (Убийствен пъзел, Гробна тишина, Заклинанието) и сценариста Лий Уанел.

 

 

За продължението продуцентите Джейсън Блум и Орен Пели събират отново участниците от първия филм, в това число Патрик Уилсън (Опасна невинност , Пазителите , Малки деца), Роуз Бърн ( X-Men: First Class , Шаферки, 28 седмици по-късно), Барбара Хърши (Черният лебед, Портрет на една дама), Лин Шей (Ах, тази Мери , От глупав по-глупав ) и Тай Симпкинс (Железният човек 3).

 

 

FilmDistrict и Blumhouse Productions представят "Коварен капан: част 2", филм на режисьора Джеймс Уан, сценарист Лий Уанел, по идея на Уан и Уанел. Продуценти са Джейсън Блум и Орен Пели, изпълнителни продуценти са Стивън Шнайдер, Брайън Кавано-Джоунс, Чарлз Лейтън, Питър Шлесел, Лия Буман и Шавиер Маршан.

 

 

През 2004 г. Уан и Уанел шокираха с новаторския и изключително популярен "Убийствен пъзел", който даде начало на ужасно успешен франчайз. Последният филм на Уан бе историята за обитавана от духове къща - "Заклинанието", а Блум работеше върху смразяващи кръвта продукции като Паранормална активност и Греховен. Триото стои и зад напрегнатия и оригинален психологически хорър трилър "Коварен капан" – нискобюджетна продукция, която се оказа най-печелившото заглавие в САЩ тази година.

 

 

 

 

Сега тримата кинотворци се завръщат и заедно с целия екип на Коварен капан в продължението на историята в Коварен капан: Част 2, където семейство Ламбърт продължава борбата си на живот и смърт със злонамерени духове, които искат да разрушат живота им.
Уан и Уанел предприемат необичайната стъпка да озаглавят филма "Коварен капан: Част 2", защото действието продължава точно оттам, където свършва първият филм.

 

 

 

"Не са много продълженията, които правят това, но на нас особено ни допадна идеята за продължение без пауза, - казва Уанел. – Така може да ги изгледате като един филм или като две части на една и съща история. Ние видяхме как Джош да убива Елиза, но Ренаи не го вижда и не е съвсем сигурна какво става. Така че в началото на втория филм изглежда сякаш всичко се нормализира, но бавно осъзнаваш, че всичко е ужасно нередно".

 

 

Чети и: Анджелина Джоли играе с дъщеря си в нова продукция

 

 

В обобщение Уан казва: "Бях изненадан от предизвикателствата да се направи достойно продължение на Коварен капан, но цялото усилие ще си струва, ако феновете на оригинала го приемат добре. Обикновено е много трудно да направиш продължение на ниво. Надявам се хората, които са харесали първия филм, да дойдат пак и да усетят любовта и желанието, с които работихме. Да усетят, че не сме го направили бързо и произволно, а вложихме много усилия и идеи, и наистина много се надяваме да им хареса".

 

 

 "Коварен капан:част 2" излиза по екраните в страната на 22 ноември 2013г.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV