Ръсел Кроу влиза в образа на Ной

 

Епичната продуцкия илиза през март 2014

 

 

Носителите на "Оскар" Ръсел Кроу ("Гладиатор") и Дженифър Конъли ("Красив ум") отново се събират на големия екран в епичният филм "Ной" на режисьора Дарън Аронофски, също отличен с престижната награда. Най-старият апокалиптичен сюжет в историята на човечеството обещава да бъде и една от най-мащабните продукции в историята на студио "Парамаунт".

 

 

 

 

Нюйоркчанинът, който стои зад силно въздействащи кинематографски проекти като "Черният лебед“, "Кодът Пи", "Реквием за една мечта", "Изворът на живота" и "Кечистът", поема предизвикателството да интерпретира един от най-влиятелните сюжети в човешката история и да създаде мегапродукция с множество равнища на въздействие. С премиерата на първия трейлър на „Ной” и реакцията на зрителите, Аронофски не остави никакво съмнение, че ще се справи и през пролетта ще ни провокира с напрегната и визуално впечатляваща съвременна трактовка на библейската история.

 

 

 

 

В едноименния филм, Ной (Ръсел Кроу) е мъж, избран от Бог за велико дело, преди всемирен потоп да сложи край на всичко живо. Изправяйки се едновременно срещу реален враг и непозната заплаха, Ной е призван да постави ново начало в историята на човечеството.

 

 

В звездния състав на "Ной" до Ръсел Кроу застават носителката на "Оскар" Дженифър Конъли ("Красив ум"), Рей Уинстън ("Снежанка и ловецът"), Ема Уотсън (поредицата "Хари Потър"), Антъни Хопкинс ("Тор: Светът на мрака"), Логън Лерман ("Тримата мускетари") и др.

 

 

Освен режисьор, Дарън Аронофски е съсценарист на филма заедно с Ари Хендъл и копродуцент заедно със Скот Франклин, Мери Парънт и Арън Милчан.

 

 

Световната и българска премиера на "Ной" е на 28 март 2014 г., в кината.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV