"Пътят на възмездието" дебютира в ефира на Нова ТВ

 

Звездата от "Клонинг" Дебора Фалабела търси отмъщение в хитовата бразилска сага

 

 

Един от най-успешните бразилски сериали "Пътят на възмездието" ще направи своята премиера в ефира на Нова ТВ на 2 декември (понеделник), точно в 15.00 ч.

 

 

108 номинации и 36 награди за актьорския състав, както и номинация за Еми за 2013 година са само част от фактите, илюстриращи успеха на латиноамериканската лента. Безспорно най-впечатляващото постижение обаче са рекордните над 50 милиона души, замръзнали пред телевизионните екрани за финала на сагата в Бразилия (източник: lbope). Това е и причината сериалът да бъде определян не просто като блокбастър, а като истински феномен в бразилската телевизионна индустрия.

 

 

След Бразилия успехът на поредицата става лавинообразен – през последните 10 месеца сериалът е закупен от 124 държави, негови адаптации са направени на 17 езика, включително испански, английски, гръцки, полски и френски. Освен в Европа и Латинска Америка, поредицата е закупена и от повече от 57 държави в Африка и Близкия изток.

 

 

"Пътят на възмездието" добива изключителна популярност не само заради увлекателния сюжет, но и заради актьорския състав. Звездата от "Клонинг" Дебора Фабалела влиза в ролята на целеустремена и мистериозна млада жена, решена на всичко, за да получи възмездие. В началото на поредицата зрителите я виждат като Рита – малко момиче, загубило майка си и принудено да живее заедно с любящия си баща Женезио и своята зла мащеха Карминя. Именно Карминя става причина Женезио да загуби всичко, което има, а по-късно, когато почива, тя е жената, която изхвърля Рита на улицата.

 

 

Години по-късно, Рита се завръща… този път като Нина – млада, привлекателна, загадъчна и готова на всичко, за да получи възмездие и справедливост. Тя вече е отлична главна готвачка, която започва работа в имението на своята мащеха… Както винаги обаче, желанието за мъст се преплита с предателство, интриги и една силна любов, търсеща своя път.

 

 

 

 

 

Интересното около Дебора Фалабела и новият й екранен образ е че те определено споделят някои любопитни прилики. В реалния живот Дебора признава, че също като екранната си героиня е романтична и срамежлива. Не на последно място, докато в поредицата тя влиза в ролята на отлична готвачка, в реалния живот, в тази роля влиза съпругът ѝ – рокерът Едуардо, който освен виртуоз в кухнята, е и виртуоз на музикалната рок сцена в Южна Америка.

 

 

Чети и: Ръсел Кроу влиза в образа на Ной

 

 

Накъде води пътят към възмездието и на какви жертви е готов човек, за да го извърви докрай? Как ще се развие историята на Рита/Нина? Ще успее ли да отмъсти за отнетия й живот и ще се окаже ли любовта едновременно неочакван капан и съдбоносна възможност по пътя към възмездието?

 

 

Пътят на възмездието – от 2 декември, всеки делничен ден, 15.00 – 16.00 ч. по Нова ТВ.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV