Първи терйлър на "Корпус за бързо реагиране 2"

 

Героите на една от най-успешните български комедии се завръща на големия екран

 

 

След като през 2011-та година тримата приятели от КБР разсмяха до сълзи десетки хиляди зрители в киносалоните и още стотици хиляди пред малкия екран, сега Васко, Борето и Гецата се завръщат с нови приключения и още повече смях и екшън.

 

 

 

 

Охранявайки новата си клиентка Мелъни (Златка Димитрова), „Корпуса” случайно се натъква на международна сделка за продажба на ядрено оръжие. Васко (Васко Мавриков) решава, че трябва задължително да заловят терористите, така едновременно ще спасят света и ще влязат в „лигата на топ играчите”.

 

 

Изобретателят на оръжието е българин – Химика (Китодар Тодоров), който е взел капаро от лудия английски мултимилионер Джон Карадайн (Филип Деланси) и го чака в София, за да осъществят сделката. Междувременно - естествено напълно неволно - нано - атомната бомба попада в приятелката на клиентката на КБР Дженифър (Ралица Паскалева) и изчезва заедно с нея. Химикът наема детектив (Методи Вълчев), за да я намери, без да знае, че е попаднал на дребен престъпник, който иска да се „издигне” до високоплатен килър. Начинаещият наемен убиец решава на своя глава да очисти момичето без пари, като „промоция” за първата си поръчка и тръгва да я търси.

 

 

Скоро момчетата от КБР залавят Химика и разбират, че трябва на всяка цена да спрат Карадайн. Васко, Гецата (Евгени Будинов) и Борето (Ивелин Найденов) се заемат със задачата, но всеки по своя си начин, защото след поредния им вътрешен скандал, Борето напуска КБР.

 

 

Чети и: "Пътят на възмездието" дебютира в ефира на Нова ТВ

 

 

В това време художника-фалшификатор и международен таен агент от ромски произход Кутрум (Башар Рахал) също е по следите на нано-бомбата. Интригата съвсем се заплита когато далеч от България, Кутрум се натъква на самата г-жа Георгиева (Диана Любенова), точно там, където трябва да е детонаторът на бомбата.

 

 

Филмът ще бъде в киносалоните на цялата страна от 17.01.2014 година.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV