Незабравим уикенд и "Дързост и красота"

Надежда и Тихомир Цоневи се срещнаха със звездите от сериала

 

 

Победителите в играта на сериала „Дързост и красота” и БНТ се завърнаха от Монако, след като прекараха незабравим уикенд със звездите на сериала.

 

 

Надежда и Тихомир Цоневи от Бургас имаха уникалния шанс да спечелят голямата награда, осигурена от продуцентите на „Дързост и красота” – пътуване до Монте Карло, среща с хитовите актьори на сериала, както и билети за гала вечерта на 52-рия фестивал за телевизионни филми в Монте Карло. Победителите имаха възможност да минат по червения килим и да бъдат сред официалните гости на откриването на фестивала - принцът на Монако Албер, звездите от „Дързост и красота” и много световни знаменитости.

 

 

Специално наета луксозна лимузина закара Надя и Тихомир до фестивалния комплекс „Грималди Форум”, където  двамата станаха част от блясъка на събитието в Монте Карло, а бляскавата атмосфера продължи за тях и по време на официалния обяд с всички звезди от „Дързост и красота”.

 

 

Една от атракциите на тази година са именно звездите от сериала „Дързост и красота”, които предизвикаха истинска еуфория при откриването на телевизионния фестивал, а Надя и Тихо успяха да се снимат с почти всички от тях.

 

 

„Важното е, че всичко беше супер и се запознахме с много известни хора!” – споделиха победителите в предаването „Денят отблизо” с Мира.
 

 

 


Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV