Спайдърмен посреща Нова година на площада

 

Емблематичният образ ще е официален супергeрой на Таймс Скуеър 2014

 

 

Times Square Alliance и Countdown Entertainment, съорганизатори на Новогодишната нощ на Таймс Скуеър, обявиха, че супергероят на Ню Йорк Спайдър-мен ще бъде обявен за официален супергерой на Таймс Скуеър 2014. Той ще участва в спускането на топката, както и в други части от празничната програмата на голямата вечер в партньорство с предстоящия филм Невероятният Спайдърмен 2™.

 

 

Феновете на Спайдърмен по целия свят ще имат възможност да видят преглед на очакваното с нетърпение през 2014г продължение. В навечерието на Нова година ексклузивен клип ще разкрие за първи път сцената от филма на Таймс Скуеър, която ще дебютира на емблематичните видеоекрани, както и специалния директен канал и ще бъде излъчван на живо по интернет.

 

 

„Тази новогодишна вечер ние ще приветстваме на Таймс Скуеър световната икона Спайдър-мен, който винаги е въплъщавал духа на Ню Йорк. - каза Тим Томпкинс, президент на Times Square Alliance. - Той ще бъде невероятно допълнение към програмата."

 

 

„Много сме развълнувани, че Спайдър-мен ще се присъедини към празненството в Новогодишната нощ на Таймс Скуеър, - добави Джеф Строс, председател на Countdown Entertainment. – Очакваме всичко да бъде невероятно през 2014 година."

 

 

„Няма друг такъв празник като посрещането на Нова година на Таймс Скуеър, - каза Марк Уеб, режисьор на "Невероятният Спайдърмен 2". Има усещане за енергия и вълнение, което може да се улови само в Ню Йорк и ние със сигурност чувствахме тази енергия и вълнение през целия снимачен процес. Хората на Ню Йорк Сити наистина приеха продукцията и е прекрасно, че ще се завърнем на Таймс Скуеър на Нова година."

 

 

Фенове, които желаят да се срещнат със Супермен в навечерието на Нова година, може да получат този шанс. Те ще бъдат избрани сред участници от  Ню Йорк Сити, Ню Йорк или от един от следните области Ню Йорк (Насау, Уестчестър, Съфолк, Рокленд), Кънектикът (Феърфилд и Личфийлд) и Ню Джърси (Берген и Хъдсън ). Желаещите могат да влязат на # BEAMAZING Tweetstakes като следват @SpiderManMovie и туитват # BeAmazingNYE всеки ден от 06 декември до 16 декември.

 

 

Чети и: Премиера: Отчуждение

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV