Най-хубавите години от нашия живот

 

Владо Пенев и Александър Сано в търсене на ай-доброто десетилетиеот 50-те години насам по БНТ

 

 

В новогодишната нощ в ефира на Българската национална телевизия стартира един от най-успешните световни забавни формати – „Най-хубавите години от нашия живот”. Зрителите ще се пренесат назад във времето не с час, не с година, а с цели десетилетия, за да си спомнят любимите песни и филми, изпълнители и актьори, спортни постижения. Първият епизод на шоуто по лиценз на „Ендемол”, е специално издание за зрителите на националната телевизия точно в 21:00 часа на 31 декември.

 

 

Водещи на формата са звездите от сериала „Под прикритие” Владимир Пенев и Александър Сано. Според бившия министър на културата, стартирането на шоуто точно на Нова година напомня на паметните телевизионни програми от детството му, а следващите 11 епизода ще бъдат като една Нова година в средата на всяка седмица, която ще продължи три месеца.

 

 

За първи път БНТ ще представи на българския зрител реалити, което проследява отминалите десетилетия от 50-те години на миналия век до началото на този и търси най-хубавото от тях. Форматът е музикален и основното състезание е през хитовите изпълнения на отделните десетилетия, но зрителите ще видят чрез уникалните кадри от архива на БНТ и свидетелства за това, какви са били модата, звездите, киното, поп иконите и нещата от живота през съответните години.

 

 

Арбитър в състезанието е 50-членно жури, съставено от момичета и момчета на 18-годишна възраст. Те ще оценяват в директен двубой по две десетилетия на епизод, в различни категории - от песни, станали безспорни български хитове, до емблематични филми, танцови стъпки, мода и популярни наши изпълнители. Шоуто е невероятен шанс новото поколение да усети емоцията от младостта на техните майки, бащи, баби и дядовци. По-възрастните с носталгия и радост ще се върнат към отминалите години, получили оценката на времето.

 

 

Чети и: Премиера: Осмото чудо

 

 

Зрителите ще видят на сцената музикални изпълнения от различни епохи, любимите си изпълнители и млади звезди, които ще изпеят нови версии на старите хитове. Оркестърът на Михаил Йосифов ще се грижи за високото настроение. Танцьори и модели ще пресъздават тенденциите, характерни за конкретните десетилетия.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV