Сталоун и Де Ниро заедно в "Бойни старчета"

 

Лентата се завърта премиерно на 3 януари

 

 

В комедията на Warner Bros. Pictures "Бойни старчета" ще гледаме великите Силвестър Сталоун и Робърт Де Ниро. Ще ги видим като стари съперници в бокса, които се изправят един срещу друг в последен мач. Филмът е режисиран от Питър Сегал.

 

 

Сталоун и Де Ниро изпълняват ролите на Хенри „Острието” Шарп и Били „Хлапето” Макдонън, двама местни боксьори от Питсбърг, чието яростно съперничество се радва на голямо обществено внимание. Всеки от тях е отвоювал победа над другия в техния апогей, но през 1983 в навечерието на третия им и решаващ мач, „Острието” изненадващо обявява оттеглянето си и с това нанася съкрушителен удар на спортната им кариера.

 

 

 

 

Тридесет години по-късно боксовия спонсор Данте Слейт младши надушва голяма печалба и им отправя предложение, което те не могат да отхвърлят: да излязат на ринга един срещу друг в решителен мач.

 

 

Не им се налага да чакат толкова дълго обаче: при първата им среща десетилетия по-късно, тлеещата вражда помежду им неочаквано избухва и веднага прераства в комично меле. Отзвукът в социалната мрежа превръща местният боксов мач в събитие номер едно. И така, ако преживеят тренировките, ще доживеят и да се срещнат на ринга.

 

 

В „Бойни старчета”а участват още Кевин Харт в ролята на Данте Слейт младши, Алан Аркин като бившия треньор на „Острието” и Ким Бейсинджър като някогашната голяма любов на „Острието”. Актьорският състав се допълва от Джон Бернтъл в ролята на Би Джей, който става треньор на „Хлапето” и изгряващата звезда Кемдън Грей.

 

 

 

 

"Бойни старчета" излиза на екраните у нас на 2 януари 2014-а.

 

 

Чети и: Премиера: Да разлаем съседите

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV