Най-смешният човек на Балканите оживява по TV7

 

"Реджеп Иведик" стартира на 4 януари

 

 

Kултовата трилогия “Реджеп Иведик” ще ни срещне с приключенията на най-смешния човек на Балканите от Бай Ганьо насам. Зрителите на TV7 ще проследят историята в праймтайма на телевизията в три поредни съботи (4, 11 и 18 януари) от 20:30.

 

 

В първа част на поредицата, която ще се излъчи през първата събота от новата година, Реджеп намира портфейл на улицата, който принадлежи на милионер. Така абсурдният герой започва своето пътуване, по време на което среща много пречки, застава в епицентъра на множество забавни случки и нищо не може да го отклони от мисията му да върне портфейла. А в хотела на милионера среща и детската си любов, която ще се опита да си върне.

 

 

Във втора част на филма (11 януари, събота, 20:30), Реджеп ще се опита да намери работа и съпруга, които да отговарят на вкуса и изискванията на достолепната му баба. И докато на професионалния фронт всичко изглежда обещаващо, в личен план Реджеп ще прибегне до услугите на младия Али, за да заблуди баба си, че е намерил достойната невеста.

 

 

 

 

В трета част на продукцията (18 януари, събота, 20:30) Реджеп изпада в тежка депресия след смъртта на баба си, която не успява да пребори. Междувременно, далечната и много красива роднина Зейнеп пристига в Истанбул, за да следва в университета...

 

 

"Реджеп Иведик" е най-касовият турски филм за 2008, "Реджеп Иведик 2" – за 2009, а "Реджеп Иведик 3" оглавява боксофиса в Турция за 2010, като същевременно се излъчва в кината в Германия и Австрия.

 

 

Чети и: Сталоун и Де Ниро заедно в "Бойни старчета"

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

 

Още Кино & TV