"Златен чадър" за предаването "БунтАРТ"

 

Днес беше последният ден на MediaMixx2012

 

 

Предаването на БНТ „БунтАРТ” взе наградата „Златен чадър” на фестивала „Кросмедия – MediaMixx2012” в категорията за телевизионен продукт, използващ кросмедия и успешно реализиран в други видове медии. Актуалното предаване за лайфстайл и изкуство, реализира своя формат чрез платформите на радио Тангра мега рок и сайта dnevnik.bg.

 

 

Наградата получи Любомир Печев, режисьор на предаването, който сподели, че тази награда е огромно признание за вкуса на публиката и за това, че посредством интерактивността, която предлага БунтАРТ като телевизионен продукт, показва това, което зрителят иска да види.

 

 

Концепцията на формата залага на риалити елементи и на непосредствеността на героите в него, които са без медиен опит. „Те са свежи, те са себе си и в този смисъл предаването е вярно на идеите им и философия за живота”- допълни сценаристът Георги Тенев.

 

 

Ето и другите оъличени в Cross Media 2012 :

 

 

Радио продукт, използващ крос-медия и e успешно реализиран в други видове медии - “Be a DJ Star” with Radio Fresh! and David Guetta.

 

 

Уеб и мобилни медии, които използват методите на крос-конвенргенцията и са успешно реализирани в други видове медии - Off Media.

 

 

Медиен продукт, използващ най-успешно медийни канали за крос промоция - Bulgaria ON AIR media group.

 

 

Специална награда - Unique records "On Air", БНР

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:
 

Още Кино & TV