Забранена история

 

Истински, невероятни истории от аналите на историята

 

 

През цялата история са били прикривани информация и доказателства за дълго поддържани теории на конспирацията, за древни съкровища, загубени цивилизации и тайни от военни времена. Тази вълнуваща поредица в шест части отвежда зрителите на пътешествие с водещия Джейми Тийкстон, за да намерят истината и да разкрият нови факти за големи мистерии.

 

 

 

 

Властимащите не са доволни, когато нови доказателства сериозно поставят под въпрос общоприетите вярвания и концепции, които са били приемани за факт в продължение на десетилетия и векове. През годините невероятни истории са били погребвани или прикривани, а смелите хора, които са се опитвали да кажат истината, са били възпрепятствани или осъждани, или и двете. Досега. Водещият Джейми Тийкстон се опитва да достигне до самата същина на това, което мислим, че знаем, като същевременно обмисля, изследва и анализира.

 

 

Чети и: Това е най-новият Франкенщакйн

 

 

Посещавайки места от Петра в Йордания до Оук Айлънд в Канада, всеки епизод включва архивни кадри и интервюта с водещи историци, археолози и учени. Обхванати са големи конспирации, като това, дали Иисус и Мария Магдалена са се оженили и са имали деца и дали някога на Земята е живяла раса от гиганти Забранена история не се колебае да постави под въпрос отдавна приети „истини“ в търсенето на реалната истина.

 

 

Не пропускайте и миг от тази впечатляваща поредица – само по Viasat History. "Забранена история" започва във вторник, 18 февруари от 22:00 часа.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV