Трети сезон нa "Малки сладки лъжкини"

 

25 януари по bTV Lady

 

 

Култовият сериал "Малки сладки лъжкини” продължава с трети премиерен сезон от 25 януари по bTV Lady. Всяка събота и неделя от 22:00 часа по два епизода на поредицата ще държат зрителите в напрежение – ще стане ли ясно коя е „А”, как четирите момичета ще се справят с мистериозните заплахи и ще запазят ли любовта си.

 

 

Базиран на хитовата поредица романи на Сара Шепърд, мистериозния сериал разказва историята на четири приятелки от гимназията – Спенсър, Хана, Ариа и Емили. След мистичното изчезване на тяхната „майка-пчела” Алисън, четирите момичета се успокояват, че всичките им тайни са потънали с нея. Никоя тайна, обаче, не е на сигурно място, когато някой друг жив я знае.

 

 

 

 

Година по-късно момичетата започват да получават заплахи, че всички загадки, които ревностно са крили от света, ще излязат на бял свят. Заплахите са подписани от мистериозен изпращач с прякора „А”. Момичетата веднага заподозряват Алисън, но скоро трупът ѝ е открит и те осъзнават, че има още някой, който е наясно с най-съкровените им загадки, които само покойницата е знаела.

 

 

Чети и: Жажда за отмъщение в "Имперум"

 

 

Сериалът „Малки сладки лъжкини” е носител на 6 награди Teen Choice Awards, както и на награда People’s Choice Awards за най-добра драма по кабелен канал. Зрителите на bTV Lady ще имат възможност да проследят мистичните епизоди всяка събота и неделя от 22:00 часа.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV