FOX излъчва Super Bowl в Европа

 

Най-гледаното шоу в САЩ ще ни предложи изпълнения на Бруно Марс и легендарните Ред Хот Чили Пепърс

 

 

Super Bowl XLVIII ще се излъчи за първи път на живо по каналите на FOX International Channels в Европа. Повече от 12 милиона домакинства ще гледат на живо Националната футболна лига по FOX Sports в Италия, Холандия, Турция и Кипър и по FOX в Гърция, България, Сърбия, Хърватска и Словения. Super Bowl XLVIII, с участието на Националната футболна лига на Сиатъл Сийхоукс и Националната футболна лига на Денвър Бронкос, ще се проведе на стадиона MetLife в Източен Ръдърфорд, Ню Джърси, на 2 февруари 2014 г. (неделя срещу понеделник) от 1:25 през нощта българско време.

 

 

Това е първото излъчване на Super Bowl на живо по каналите на FIC в Европа и представлява още една стъпка в стратегическия ангажимент на компанията към спорта. Благодарение на глобалния обхват на FOX Sports, феновете на НФЛ в Европа ще видят ексклузивната продукция на Super Bowl, дело на FOX САЩ. Телевизионният премиерен екип на НФЛ се състои от коментатора, Джо Бък, анализатора на футболната лига в Залата на Славата, Трой Айкман, Пам Оливър и Ерин Андрюс.

 

 

Super Bowl е най-гледаната телевионна програма в САЩ, с най-висок рейтинг и се радва на забележителен медиен интерес по света. Събитието е световен феномен, съчетаващ спорт и шоубизнес. Освен на футболната игра, голямо внимание се отделя и на знаменитостите, които участват всяка година, по начин, подобаващ на едно истинско холивудско събитие. В тазгодишното полувреме, шоуто на Pepsi Super Bowl XLVIII ще покаже американския музикант Бруно Марс и легендарните Ред Хот Чили Пепърс.

 

 

Чети и: Трети сезон на "Малки сладки лъжкини"

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV