Нов агент в "Наследството на Борн"

 

Очакват ни познати персонажи няколко ключови нови лица и герои

 

 

Новият таен агент в "Наследството на Борн" е Арън Крос (Джереми Ренър), чиито залози на живот и смърт са предизвикани от събитията в първите три филма за Джейсън Борн.

 

 

Сценаристът на филмовата поредица Тони Гилрой, създава и историята на четвъртата част, този път в сътрудничество със своя брат Дан Гилрой. В "Наследството на Борн" той се изявява и като режисьор.

 

 

Разширявайки света на Борн, Гилрой въвлича в шпионския екшън освен познати персонажи и няколко ключови нови лица и герои.  Джереми Ренър, който наскоро участва като Ястребово око в блокбастъра „Отмъстителите”, влиза в ролята на новия главен герой агент Арън Крос. Съпругата на Даниел Крейг Рейчъл Уайз, поема другата главна роля на Д-р Стефани Шнайдер. Тя участва в създаването на „Ауткам”, проект стартиран от ЦРУ след като затварят „Операция Тредстоун” и чийто агент е Крос. Двамата ще трябва да обединят усилия и да избягат преди да бъдат елиминирани от агенцията. Едуард Нортън се включва  като агент Байер от ЦРУ, злодеят, който ги преследва.

 

 

В "Наследството на Борн" отново се появява пет пъти номинирания за „Оскар” Алберт Фини в ролята на Д-р Алберт Хирш. Той е човекът стартирал програмата на моделиране на поведението, на която е подложен Джейсън Борн в предишните три филма.  Джоан Алън се завръща в ролята на замесник директорa на ЦРУ Памела Ланди.

 

 

Премиерата на наследството на борн в кината у нас е на 31 август 2012 г.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV