Калин Сърменов се завръща в Dancing Stars

 

Актьорът и Алекс Сърчаджиева ще бъдат водещи на бляскавото танцувално шоу

 

 

Както си мислехме, че тази година ще ни се размине дразнещото присъствие на Калин Сърменов в шоуто Dancing Stars, илюзията ни беше разбита днес. Официално излезе ианоформацията, че актьорът ще бъде водещ на новия сезон на танцувалното шоу по Нова.

 

 

"Поемам отговорността да бъда водещ – това е ролята с най-голяма тежест в шоуто. Изключително много ще се старая, като текстът ще бъде само провокацията, която ще ме кара да изляза извън рамката" – с тези думи Калин коментира своето ново амплоа в Dancing Stars 2014. Двамата с Алекс Сърчаджиева ще се срещнат за първи път на сцената и нямат търпение да се забавляват с новите танцувални двойки.

 

 

Калин Сърменов даде съвет към своите колеги от журито, част от което той беше в миналия сезон – да се съобразяват със себе си, да не бързат и да създават неповторимата атмосфера в най-бляскавото танцувално шоу. Опитът му на дансинга е голям – участвал е даже в джаз опера в НДК, а с типичното си чувство за хумор сподели, че танците му са специфични – трябва му много пространство заради специфичните си фигури, които изпълнява. В танците по двойки призна, че не може да бъде лоялен и иска "да се хвърли на врата" на партньора си – ето защо жена му често искала развод след купони с танци.

 

 

Алекс от своя страна призна, че обожава танците, даже обмисля да започне да тренира – за удоволствие, тонус и забавление. Тя сподели за ча-ча-ча изпълнението си от миналата година, когато, въпреки актьорския си опит, е изпитала най-огромното си притеснение на сцена. "Разбирам колко труд трябва, за да изпълниш красиво един танц. Имах три дни, за да науча стъпките и повярвайте ми никак не е лесно". Красота, танци, изключително силен сезон и интересни участници – това обеща водещата на Dancing Stars 2014 за предстоящото шоу.

 

 

Кои ще бъдат участниците и как двамата с Калин ще си партнират в отговорната задача на водещи, ще видим от март по Нова.

 

 

Чети и: Премиера: Зимна приказка в Ню Йорк

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV