"Силиконовата долина" с премиера през май

 

Първият пълен трейлър на предстоящата комедийна HBO продукция вече е факт

 

 

Майк Джъдж е частично вдъхновен за създаването на комедията от собствения си опит. Действието в комедийната продукция се развива в хай-тек треската за злато в съвремената "Силиконова долина", където хората, които са най-квалифицирани, за да успеят, се оказват най-малко способни да се справят резултатно.

 

 

Предицата е инспирирана от опита на Майк Джъдж като инженер в "Силиконовата долина" в края на 80-те години на миналия век. Актьорският състав включва звездите Томас Мидълдич, Ти Джей Милър, Зак Уудс, Кюмейл Нанджиани, Мартин Стар, Джош Бренър , Кристофър Евън Уелч, Аманда Крю. Мат Рос е гост-звезда. Сюжетът в поредицата гравитира около интровертния компютърен програмист Ричард (в ролята Томас Мидълдич), който живее в общежитието Hacker Hostel, заедно с най-добрите си приятели - "Голямата глава" (Джош Бренър), Гилфойл (Мартин Стар) и Динеш (Кюмейл Нанджиани).

 

 

 

 

"Трябва да допринесеш с нещо, като Стив", казва един от героите в трейлъра. Следва разяснение от другия герой, участващ в разговора, че има предвид Джобс, а не Возняк и репликира: "Джобс беше позьор. Той дори един правилен код не е написал...". Сред темите на другите разговори в трейлъра са опит за самоубийство, безпокойство, алгоритми, пари, синдрома на Аспергер и др.

 

 

Чети и: Романтична и сладникава "Безумна любов"

 

 

Оригиналната НВО продукция „Силиконовата долина“ е резултат от сътрудничеството между Майк Джъдж и Алек Бърг. Джъдж режисира четири от осемте епизода в първия сезон, Бърг - два, а режисьори на останалите два епизода са Триша Брок (НВО оригиналната продукция „Момичета“) и Маги Кери („Сексология“). Създатели на поредицата са Майк Джъдж, Джон Алтшулер и Дейв Крински, триото са и изпълнителни продуценти, заедно с Алек Бърг, Майкъл Ротенбърг и Том Ласали.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV